nåt bra, men annars mest skit

.jag 2016-11-09 14:13 (inga kommentarer)
jamen lite snabbt i punktform:

* skitval. SKITVAL. say no more.
* skitväder. jag hatar snö. i morse var det snökaos. då var det ju i och för sig rätt skönt att jobba hemifrån för att man ska vara hemma och släppa in hantverkare.
* hantverkaren kom, men bara för att deklarera att han mådde uruselt och nog inte kunde jobba. men han hade en lucka på fredag, så då kunde han nog komma om han mådde bättre då. skit.
* på fredag ska jag på en utbildning i en annan stad och kan därför inte alls vara hemma och öppna för hantverkare. återstår mr S och han har redan ångest för att han tycker att han har varit borta "så mycket" på grund av ett par läkarbesök och ett par dagars sjukdom nu i höst. och ja, jag fattar att det är jobbigt att känna så när man är ny på jobbet och bara vill visa upp sin bästa sida, men det är ju inte som att han har legat hemma och tittat på fotbolls-VM precis.
* åkte till jobbet, det var fortfarande snökaos. inte så mycket hemma, men ju närmare stan desto mer snö vräkte ner. fick meddelande på trafikradion att det var stopp ute på stora vägen, men jag hann svänga av och ta mig till stan via småvägar. som knappt var plogade, så det var väl tveksamt om jag tjänade någon tid överhuvudtaget. men jag kom ju åtminstone fram.
* och så ringde L och var orolig för att han hade fått några finnar, att det inte skulle vara finnar utan något värre, typ herpes eller svinkoppor. alltså, han är ju och har alltid varit lite hypokondrisk, så jag hoppas VERKLIGEN inte att det ska bli en ocd-grej av det hela. eller allt det där hänger väl ihop. men han lät sig lugnas av ett kort samtal, så jag får väl hoppas att det bara var en tillfällig svacka.
* men N är i alla fall inte sur på mig. eller det är i alla fall vad hon påstår, om hon har varit det så är hon det i alla fall inte nu. hon säger att hon har jättemycket i skolan, och jag tror henne, och jag fattar ju att hon hellre vill umgås med sin kille än med mig, det är ju liksom helt normalt och som det ska vara. jag står bara inte ut med känslan av att vara i onåd för något jag inte ens vet vad det är. men det var ju inget då. så det var väl det enda positiva hittills.
* jävel-pms fastän jag precis haft mens, HUR KUL ÄR DET PÅ EN SKALA?

over & out.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.