mörker och depp

.jag 2016-11-02 06:34 (inga kommentarer)
jag glömmer det visst varje år, den här MASSIVA tröttheten som kommer över mig varje höst när klockorna ställs tillbaka. det spelar liksom inte mig någon roll att "det blir ljusare på morgnarna" eftersom jag redan har varit uppe i flera timmar när det börjar ljusna, mörka morgnar spelar mig liksom ingen roll, det kan jag tvärtom tycka är rätt vilsamt. men det här på kvällarna, man tittar ut och konstaterar att oj, vad mörkt det är, och så är klockan bara...halv fem eller nåt sånt? och så vet man att det ska vara så här i MÅNADER. nää, vad jag inte har lust med det här. och då har jag det ändå i mina ögon rätt så bra eftersom jag har möjlighet till dagsljus i alla fall ett par timmar varje dag eftersom jag slutar tidigt. men ändå. någonting händer med kroppen, för jag blir så sjukt trött. igår fick jag nästan hota mig själv till livet för att gå ut med hundarna efter jobbet fastän jag vet att jag brukar bli mycket piggare av att komma ut. fast det blev jag inte, jag satt och klippte med ögonlocken hela kvällen sen. satt i soffan och läste en e-bok i telefonen och tappade den, rent bokstavligt och fysiskt, flera gånger.

men nu kanske det börjar lugna ner sig på jobbet? och kanske ska jag vara ledig på fredag? eftersom det är röd dag på lördag så jobbar vi bara halv dag på fredag enligt vårt lökiga avtal, och då är det ju många som passar på att vara lediga. och då skulle jag väl också kunna passa på, tänker jag? chefen såg väl inte överförtjust ut när jag presenterade den tanken och sa att det fick ske under förutsättning att M sköter delar av de bitar som hör till mitt gamla jobb. och då blev jag lite sur, för det är minsann ingen annan som behöver deala med andras välvilja för att få vara lediga. ALLA har någon backup utom jag och buhu vad det är synd om mig. ja, jag har ju M i nödfall, men han kan inte alla bitar så när jag kommer tillbaks får jag ändå lägga rätt mycket merarbete på att reda ut vad som är gjort och vad som inte är det, men det kan det väl vara värt för att få en långhelg.

jaja. det löser sig. jag hade precis skrivit klart en rapport på sexton sidor, och igår kom det direktiv från ledningen att vi från och med nu undantagslöst ska använda ett annat typsnitt när vi skriver saker in the name of the company och då blev allting med sidbrytningar och tabbar i min rapport helt fult och fel, men det var väl bara att bita ihop och göra om och göra rätt. suck. ja, men nu är det klart, nu måste jag vänta på svar på ett mail innan jag kan harva vidare med nästa rapport. gäsp.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.