manglad

.jag 2016-10-25 06:37 (inga kommentarer)
ja, här sitter jag och känner mig...manglad, är väl det bästa ordet. jobbade som en galärslav hela förra veckan, inklusive helgen. igår blev det ytterligare tolv timmar, först några timmar på morgonen med mina gamla arbetsuppgifter och sedan möte med ledningen resten av dagen. och så hem, byta om och iväg och hålla kurs några timmar i ösregn. LJUVLIGT är väl inte precis är det man tänker i första hand, men för mig var det faktiskt ren avkoppling. och dessutom: när man får ta del av kursutvärderingar där ens kursare svarat "10+++++!!!" på frågan hur nöjda de är med sin instruktör på en skala mellan 1 och 10, när klubbens utbildningsansvarige skriver "du är så duktig, alla säger bra saker om dig" och "det är såna som du som får klubben att växa och få bra rykte" i ett man så kan man ju inte annat än glad och peppad.

men det är klart, direkt PIGG blir man ju inte av att komma hem vid nio, gå och lägga sig vid tio, somna som en stock men vakna vid tolv och ligga sömnlös ett par timmar och sedan upp igen vid kvart över fyra för att ytterligare en mastodontdag väntar. idag är det revision och det är ju aldrig någon sinekur precis. men det här är upploppet, imorgon ska jag på utbildning hela dagen, på torsdag jobba hemifrån i alla fall på förmiddagen och fredag ska det bara vara en vanlig dag, och sedan SKA det börja lugna sig så att jag i huvudsak kan fokusera på mina nya arbetsuppgifter och inte behöva dra runt två heltidstjänster som jag gjort de senaste veckorna.

och så fort som kaminen har blivit lagad och det finns lite utrymme för det så ska jag ta ledigt och bara ligga en hel dag på soffan och elda och titta på tv-serier. it's a promise. men först måste jag väl fortsätta att rädda världen ett tag till, over & out.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.