tråkrubrik

.jag 2016-10-21 13:37 (1 kommentar)
ja, men herrejävlar, jag bara jobbar. nu är jag väl uppe i sådär sextio timmar sen i måndags och jag lär få lägga till en del av helgen också eftersom det som ska vara klart på måndag INTE är klart. det stressar mig en hel del, fast det som stressar mig mest är att det känns som att jag rätt ofta inte har en susning om vad jag egentligen håller på med. men det ska göras en rapport och på måndag kommer LEDNINGEN och ska granska den. och jag ska hålla ett möte med sagda ledning och det har jag aldrig gjort förr. så det är rätt mycket nervositet och adrenalin i omlopp nu kan jag väl säga.

och efter LEDNINGSMÖTET på måndag så är det revision på tisdag, och den ska jag också vara med på såklart, och det går visst bra att oroa sig för den också eftersom allting är en salig röra just nu. och jag VET att det inte är rimligt att hinna sköta två heltidstjänster som jag har fått göra nu de senaste veckorna, men jag är ändå stressad över situationen. blä.

ja, sen på onsdag så ska jag på utbildning hela dagen, på torsdag hade jag tänkt jobba hemma för då kommer arboristen förhoppningsvis och fäller träden på tomten, men som det ser ut nu så får jag väl ändå åka in och jobba eftersom min gamla tjänst på labbet inte låter sig skötas på distans, och den kan dessutom inte styras hur som helst utan vissa grejer kräver att man är på plats varje dag.

ja, sen är det fredag. då kanske allting kan få landa lite. jag längtar redan till nästa fredag, kan man väl säga. nu ska jag i alla fall på massage. och ikväll kommer jag inte att sitta med några jävla exceltabeller och svära över puckochefens klantiga redovisningar. ikväll ska jag...jag vet inte, dricka vin och titta på tv tror jag. sen hundkurs imorgon förmiddag, sen jobb hela eftermiddagen och förmodligen större delen av söndagen också.

men ja. det här är upploppet. det KOMMER att bli lugnare, det vet jag. vår produktion är säsongsbetonad och den KOMMER att avta, vi har ingen åretruntproduktion. så tills dess är det väl bara att orka hela vägen in i kaklet. NU KÖR VI.



Tinto

Ja nog är det snurrigt alltid! Hur i himlens namn kan nån begära att en ska sköta två jobb? Det går ju inte! Får du två löner också? I så fall... så är det fortfarande tokigt men åtminstone lönsamt. Var rädd om dig, du har bara en av dig, vad folk än verkar tro.

2016-10-21 23:35:40


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.