tors

.jag 2016-10-13 12:14 (inga kommentarer)
nämen alltså FY FAN vad jag bara har lust att gå och lägga mig någonstans och dra något gammalt över mig. det är som att jag inte har ork att ta itu med någonting som inte går precis som jag har tänkt mig. så gör jag det ändå, för att jag måste, men det liksom kryper i kroppen av någon slags ackumulerad irritation och undantryckt ångest.

som nu: i våras någon gång anmälde jag mig till en utbildning som skulle vara som nästa vecka. fick för ett par veckor sedan besked att utbildningen var inställd på grund av för få anmälda, men om jag ville kunde jag gå den om ytterligare några veckor och på en annan ort istället. jaha, så jag anmälde mig till utbildningen på en annan ort, bokade hotell, bokade tågbiljetter, styrde upp med mina kurser eftersom mitt liv utanför jobbet inte bygger på att jag är på annan ort i flera dagar, FRID OCH FRÖJD. nähä, men nu skickade min chef precis ett mail att den veckan ska vi ha revision som jag måste vara med på. och jag bara JAHA, går det datumet att ändra eller ska jag avboka min utbildning? och på det svarar han varken bu eller bä och sånt gör mig vansinnig. jag har inga problem med att planer blir ändrade, men jag har stora problem med saker som hänger i luften och som man inte vet hur det ska bli med.

och så ringde dom från bilverkstan vid niotiden, jag har bilen på service idag, och sa att mina bakdäck inte var i något vidare skick, men det var ju ändå dags att lägga på vinterdäcken så om jag kom dit med dom så kunde dom fixa det medan jag väntade. sånt nappar jag ju på eftersom jag tycker att det där med att byta däck är något av det tråkigaste som finns, det var bara det att "nu" var typ "nu med en gång". lyckades deala mig till att det betydde "efter lunch" istället, vilket innebär att jag nu sitter och hetsäter alldeles för varm matlåda vid skrivbordet för att sedan åka hem, lasta in vinterdäcken, hoppas att mr S är så pass återställd att han kan köra bil, åka till verkstan i grannbyn för att hämta min bil och så tillbaks hem igen för att jobba hemma resten av dagen. sen ska jag på utbildning hela dagen imorgon och dom ska jobba i produktionen i helgen eftersom orderna fortsätter att välla in fastän säsongen går mot sitt slut. så måndagen lär ju bli ett litet helvete. gah.

ja, och sen går jag ju en liten distanskurs för att få mer kunskaper i min nya tjänst. det är okej att plugga på arbetstid, men jag HAR JU INTE TID. och nu ska vi göra ett jävla grupparbete och är det något jag hatar mer än grupparbete i allmänhet så är det väl att göra grupparbete på distans. det finns väl en anledning till att man läser på distans, och en av dom är väl att man ska kunna plugga lite när det passar en, inte behöva maila och skype:a och synka med en massa människor man aldrig har träffat och inte har någonting med att göra i övrigt. HATAR DETTA.


ja, sen är det medlemsmöte på brukshundklubben ikväll, det är väl nästan det enda jag ser fram mot just nu. och då brukar medlemsmötena åtminstone i min klubb vara ganska avslagna historier där de närmast sörjande sitter och beklagar sig över att inte fler vill engagera sig, men det känns som någonting som går att klamra sig fast vid just nu.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.