zzzZZZzzz

.jag 2016-10-10 15:56 (inga kommentarer)
idag är det riktigt höstrusk, regnigt och blåsigt och rätt kallt och det känns som att den allra bästa idén är att bädda ner sig i soffan och glo på tv. men det går inte, för ikväll ska jag hålla kurs och kursen tar inte precis hänsyn till att jag är trött och lite frusen och förkyld. igår åt jag nog middag lite för sent och lite för fort och fick därför betala med magknip som gjorde att jag inte kunde somna, så när klockan ringde i morse kände jag mig mer död än levande. och dagen har varit seg, jag tycker folk omkring mig bara gnäller. först kom en och beklagade sig över att hens nya chef bara la sig i och ställde en massa krav på redovisning av vad som gjorts, och samma person är då något av en mästare på att utnyttja sin arbetstid till privata saker. jag ska inte säga att jag aldrig gör det, för då hade jag ljugit. men jag har fan i mig inte satt i system att sköta hela mitt privatliv på arbetstid, som det känns som att den här personen gör ibland. vilket jag inte har med att göra egentligen, men samtidigt måste jag då lyssna på den här personens gnäll över att hen har för mycket att göra och inte hinner med. ja, det är klart, om man lägger två timmar på att ta långlunch och uträtta ärenden och sedan ytterligare en eller två på att surfa på hemnet och ringa privata samtal, då förstår jag att man inte hinner med vad man ska.

och sen kom nästa och beklagade sig över att hen kände sig exkluderad, och det är ju verkligen ingen kul känsla. men samtidigt är det här en person som verkligen är så otroligt omständlig och så fruktansvärt LÅNGSAM, och varje gång hen blir inblandad i något gemensamt projekt så känns det som att det tar hundra gånger så lång tid. och när hen har egna projekt att jobba med så blir dom aldrig klara. trots detta har den här personen en väldigt stark uppfattning om sig själv som en otroligt kompetent person, vilket gör det hela...lite besvärligt. men det är ju en chefsgrej, inte min sak. men det är svårt att veta vad man ska säga i såna lägen.

nu funderar jag på att ta en powernap innan det är dags att bylta på sig och tillbringa kvällen utomhus i regn och rusk. egentligen hade jag tänkt städa i det köksskåp där vi förvarar plastbyttor och termosar och såna grejer, för där ser ut som att det har slagit ner en bomb i det. jag kom hem, släppte ut hundarna i trädgården, sorterade ett ton papper och la in ren tvätt i garderoben, sen tog liksom energin slut och det enda jag kan tänka på är att sova.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.