snörvel pt 2

.jag 2016-10-07 11:34 (inga kommentarer)
ja, här sitter jag och snorar. det är inte SÅ illa, med treo och nässpray som följeslagare så kan man tuffa på rätt bra. igår, efter att jag hade städat, låg jag på soffan hela kvällen, inte för att jag inte orkade annat utan för att jag inte VILLE annat. och det var skönt. jag älskar såna där lata soffkvällar så länge de inte inträffar var och varannan dag, för då känner jag mig lite lat och improduktiv. men jag brukar ju ha en förmåga att fylla kalendern och mer därtill, så det händer inte så ofta.

idag har jag jobbat som ett litet as hela förmiddagen. jag har inte haft några prover att analysera, så jag har verkligen kunnat sitta och vara fokuserad och fått undan jättemycket. tyvärr var det bara i en av högarna, men det är ju bättre än att inte få undan något alls.

idag ska jag åka till ett viltslakteri och hämta klövar, imorgon är det viltspårträning med min kurs och på söndag tävling. med lite blandning tur, skicklighet och eventuellt lite välvilja från domarna så kanske vi klarar oss och i så fall blir det årets sista tävling. annars har vi ett försök till på oss om fjorton dagar, men klarar vi oss inte då så väntar jag till nästa år oavsett. då ska dessutom reglerna ändras så att det blir lite lättare, och jag har hört flera som har pratat om att de medvetet väntar till efter årsskiftet, men jag har ju haft den här planen hela tiden så jag vill gärna ro den i land, även om det förstås inte är HELA VÄRLDEN om det inte skulle gå vägen.

men ikväll? ikväll tror jag det får bli ytterligare en sån där härlig lat kväll i tv-soffan. så kanske förkylningen fortsätter hålla sin, tack och lov, rätt så låga profil? vi hoppas på det.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.