puh

.jag 2016-10-05 12:03 (inga kommentarer)
dagarna rinner på, det är mycket att göra men jag mår bättre. tandvärken är i princip borta, jag kan tugga lite försiktigt även med den rotfyllda tanden, och magen och penicillinet verkar ha börjat komma överens nu, och imorgon är sista dagen på kuren. det enda som är irriterande är att det känns som att tänderna har en sträv beläggning, jag minns att det var likadant sist när jag åt penicillin för borrelia. det gick över sen, så det hoppas jag att det här också gör för det känns lite som att jag inte har borstat tänderna på en vecka (eller inte för att jag vet hur det känns, men jag kan ju föreställa mig).

ja, men annars är det faktiskt rätt bra. förmiddagen var späckad med möten, men de är avklarade nu och en hel del frågetecken har rätats ut. det är kallt och krispigt i luften, vilket känns uppfriskande. shunten till pannan verkar ha återhämtat sig, så det är lagom varmt hemma. i eftermiddag ska jag iväg och träna med mitt lilla gäng, vilket alltid är kul.

såklart finns det alltid saker som stör en. som i förrgår, när jag kom till brukshundklubben och stötte ihop med en person, vi stod och dösnackade lite och jag sa att "ja, då ska jag iväg och tävla bruks på söndag" och han bara "ja, det är ju för jävligt, FYRA av klubbens ekipage åker på samma tävling", och jag bara "ja, det är väl kul?", för det tycker ju jag att det är och vi fyra har ju bestämt att vi ska göra det här tillsammans, som en gemensam och lite social grej, men den här personen malde på om att det krockade med "klubbens största tävling" och att det var fyra potentiella funktionärer som försvann och yadayadayada. och igår så muttrade jag lite om det för en annan person, och hon bara "jamen det behövs inga funktionärer, det är fullt på alla positioner och det finns till och med reserver om det skulle behövas". och då undrar man ju lite varför det ska KLAGAS? men det var väl slentriangnäll, antar jag.

men ja, det är väl inget att hänga upp sig på. nu ska jag gå och äta lunch. sen: jobba, sen: åka hem, gå ut med hundar och städa badrummet, sen: träna, sist: ligga i soffan och glo på tv (förhoppningsvis).


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.