running

.jag 2016-09-15 08:12 (inga kommentarer)
idag är det lite hattigt på grund av att två grejer vars planering jag inte fått styra jättemycket själv, men som jag ändå ska vara delaktig i, krockar lite. klockan nio har jag ett möte med en konsult som jag aldrig träffat och som jag knappt ens vet vad hen vill, men antagligen försöka sälja in någon tjänst. och halv elva ska jag vara på ett annat ställe lite utanför stan fram till lunch och eftersom det ligger på vägen hem så hade jag tänkt åka därifrån och direkt hem och jobba hemma i eftermiddag. så nu måste jag planera. eftersom jag inte tycker att det ser bra ut att sitta och smaska på en ostmacka på konsultmötet och det inte finns varken tid eller möjlighet att äta efter det mötet men innan jag ska vara på det andra stället så får jag klämma i mig min ostmacka här och nu (det kan tyckas som ett litet problem, men eftersom jag har varit uppe och i farten sedan 04.15 så är en hel förmiddag utan något att äta visserligen möjligt, men verkligen inte speciellt kul), medan jag väntar på att en analys ska bli klar. för det jobbet ska ju också skötas och vissa saker får prioriteras och andra får vänta tills imorgon.

och så måste jag tänka ut vilka uppgifter jag ska jobba med i eftermiddag och vad jag kan tänkas behöva ta med hem. jag har ingen bärbar jobbdator, det har ju aldrig funnits någon anledning eftersom jag i princip alltid befinner mig rent fysiskt på min arbetsplats. men i såna här stunder ställer det ju till det lite. men inte jättemycket, jag kan maila alla dokument jag tror jag kommer att behöva till mig själv, och komma åt dem via jobbtelefonen. lite bökigt, men det ska nog funka. tekniken är ändå rätt fantastisk.

och så har jag jobbat som en iller nu på morgonen för att få undan prover från i går eftermiddag och jag ligger väl rätt så bra i fas med allting. så händer inget oförutsett ska jag väl kunna ro denna dagen i land. sen ska jag städa och efter det bara slappa. helgen gick ju i ett och sedan har jag varit borta varje kväll och nästan bara kommit hem och gått och lagt mig. så jag ser fram mot lite egentid, lite mr S-tid, lite tv-tid.

men nu måste jag rusa.






Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.