stress

.jag 2016-09-07 13:20 (inga kommentarer)
alltså omg, omg, O-M-G vad jag har mycket att göra. min nya tjänst tar mig med storm, kan man väl säga. det är så mycket att ta in, så mycket att börja dra i på så många olika plan, och det är roligt och det är spännande och det är utmanande och alldeles säkert väldigt utvecklande också, men just nu känns det bara som att det är FÖR MYCKET. för spretigt, för omfattande, för oöverblickbart.

och sen hoppade jag ju på en liten distanskurs inom delar av mitt nya område, i tanken att jag skulle kunna plugga på arbetstid. ha-ha-fucking-ha. jag hinner ju inte ens med att jobba på arbetstid. igår hade jag en MASSIV att göra-lista när jag kom till jobbet, tio timmar senare hade jag inte lyckats beta av en enda punkt, däremot hade det tillkommit en hel massa. och idag har jag suttit i möte exakt hela dagen, och nu har jag fått ytterligare en att-göra-lista i ett helt nytt område. oh the joy.

och både måndag kväll och igår kväll har jag haft hundkurser. åkt hemifrån halv fem på morgonen, jobbat, åkt hem, ut med hundarna, in med en macka och sen iväg och så hem och lägga sig. men ikväll är det BARA egen träning. och imorgon är det BARA ett möte på förmiddagen. så lite ska jag väl förhoppningsvis hinna ikapp.

nu: streta på.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.