stress+less

.jag 2016-09-07 20:17 (1 kommentar)
jag har jobbat som en idiot i dagarna tre. igår när jag kom hem sent i går så hade mr S sotat pannan tidigare på kvällen och jag upptäckte att alla element var kokheta. eftersom vi har utomhusgivare och det inte var speciellt kallt ute så gick jag ner och kollade på pannan och då hade automatshunten fastnat i sitt yttersta läge. det har hänt en gång innan, då ringde jag en rörkille som kom och visade hur man skulle peta den rätt igen, det var inte svårt och jag gjorde likadant nu. problemet är bara att pannan fortfarande beter sig som om shunten stod på max. så när jag kom hem idag var det säkert trettio grader varmt inomhus och hur jag än fixade och trixade så fick jag ingen ordning på det. jag ringde mr S, han svarade inte. jag gick ner till brevlådan, där låg papper från bouppteckningen och pappas testamente som skulle godkännas, och när jag stod där och var jobbstressad och stressad över pannan som krånglade och ledsen över att behöva greja med testamente - det är inget med det SÅ utan mest bara lite jobbigt att bli påmind - och då dök det väl ut en granne påstod att våra hundar hade stått och skällt "hela förmiddagen" och fick det till att låta som att det hände VAREVIGA DAG så fort hon överhuvudtaget rörde sig, vilket absolut inte kan vara sant för den här grannen verkar ha extremt låg toleranströskel för allt möjligt och drar sig liksom inte för att påpeka saker vare sig det är sånt man kan påverka eller ej, så att hon skulle tigit och lidit kring påstått vrålskällande hundar i sex års tid är helt fucking osannolikt. men det är förstås inte okej att de står och skäller och jag påstår inte att det inte skulle ha hänt, för S-hunden kan ibland börja skälla utan synbar anledning och då kan han mycket väl dra med sig de andra också. men att det skulle vara så HELA TIDEN, SÅ FORT VI RÖR OSS I TRÄDGÅRDEN köper jag liksom inte för så himla känsliga är de inte. ja, men jag bad om ursäkt och sa att vi skulle stänga så att hundarna inte är precis intill ytterdörren, om det nu är så att de råkar titta ut och börjat skälla för att grannarna är i sin trädgård, MEN DÅ VAR DET VÄL ETT EVIGT MALANDE om hur jobbigt det var för henne att inte kunna vara ute i sin trädgård och yadayadayada och så en repris på vad som redan sagts minst tio gånger och VAD EXAKT KAN JAG GÖRA ÅT DET SOM REDAN HÄNT?

jaha, och så kom mr S hem och jag lipade i ren frustration över hela situationen och sen skulle jag iväg och han skulle ner och greja med pannan, men han kan ju inte mer än jag om den, fast det sa jag inte utan föreslog bara att han skulle ringa till rörfirman här i byn och höra om de hade något tips. jag hittade manualen men där stod bara om vad man kunde göra om det var kallt och om det inte kom något varmvatten, inte när hemmet var som en bastu. ja, då blev han väl irriterad för att han tyckte att jag "la över saker på honom", och då FICK JAG NOG och tog hundarna och gick ut och stängde kanske inte dörren jättehårt efter mig, men eftersom alla fönster stod på vid gavel så blev det tvärdrag och då tog mr S det som en demonstration och gapade "VAD FAN HÅLLER DU PÅ OCH SMÄLLER I DÖRRAR FÖR?". så trevlig och harmonisk stämning.

ja, sen kom jag hem och problemet var inte löst, men han skulle ringa dom imorgon. sa han. men jag är fortfarande less och full av stress och nu har jag suttit och slavat med en inlämningsuppgift på distanskursen jag skulle läsa på arbetstid som jag nu verkar få läsa på min obefintliga fritid, och nu ska jag gå och städa badrummet lite i vredesmod och ta en miljon huvudvärkstabletter och sen gå och lägga mig så jag orkar ta mig igenom morgondagen utan att få ett nervsammanbrott.

LaBonita

<3

2016-09-08 21:19:35


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.