jag blir galen pt 35468

.jag 2016-08-30 07:19 (1 kommentar)
alltså jag dör, drunknar i jobb, det finns inget slut på detta. jag ska sköta mitt gamla jobb, med hjälp av en assistent som under åtta veckor av A:s handledning inte har fått lära sig någonting om helt basic grejer utan ödmjukt kommer tassande och frågar ifall hon ska göra det eller det och om vilket prov hon ska ta först. det finns liksom en tydlig och given prioriteringsordning som inte på något sätt är svår att förstå, men jag antar att A gillar att ha någon att bossa med och få känna sig viktig inför. dessutom har jag på bara en dag hittat två rätt rejäla missar bland det A har gjort nu i sommar. har skickat ett mail till henne och påpekat detta i en vänlig och konstruktiv ton, men jag vet ju redan nu att så fort hon har läst det på måndag när hon kommer tillbaks från sin JÄVLA SEMESTER så kommer hon att vara KRÄNKT OCH SUR minst en hel dag. jamen var det då, kan jag ju tycka, men jag blir så jävla TRÖTT på folk som inte kan uppföra sig, som inte fattar att det inte är speciellt trevligt för andra när de går omkring och är martyrer och åskmoln så fort någonting går dem emot.

och sen kom ett mail med svar på prover som A skickat för extern analys, och då fattades det väl en fil och då vet jag inte om det är A eller det externa labbet som har klantat sig, så då fick jag börja rota i det också. OCH JAG HAR INTE TID. det bara VÄLLER in nya uppgifter från alla håll och kanter, nu skulle jag helt plötsligt ta fram kostnader för en massa grejer de senaste 12 månaderna och presentera det för vår VD, som är ny och har ungefär samma status som GUD i det företaget, senast fredag, och jag jobbar inte med ekonomi så jag vet inte ens var jag ska börja leta. och hade puckochefen lämnat efter sig något annat än kaos hade det väl varit lite enklare, men hon har ju inte skött sitt jävla jobb och därför saknas minst sagt en hel del fakta och underlag till kostnader i begreppet "de senaste 12 månaderna". och sen mailar min mentor och säger att jag måste ordna en skype-konferens med honom och några andra berörda på torsdag eller fredag förmiddag för en genomgång av andra grejer, och på torsdag eller fredag förmiddag är mitt schema redan ga-ha-hanska fullt för då ska jag ha möten med min chef som han har flyttat fram tusen gånger redan och deadline för vad som ska komma ut av dessa möten redan är...eh, ansträngd. och utöver det kan jag inte riktigt lämna praktikanten vind för våg heller.

men ja. jag får väl försöka lösa det här på något sätt, fast jag kanske är den sista människan i världen som inte vet hur skype funkar. men det får jag väl lära mig då. och så får jag väl svänga ihop något kreativt om kostnader, hur nu det ska gå till när det som förväntats kosta inte finns registrerat någonstans. men det är ju faktiskt inte mitt fel. fast det skiter kanske VD/GUD i. jag har träffat honom ett par gånger, han är jättetrevlig men av typen som förväntar sig snabba och konkreta resultat och inte lama ursäkter och halvtaskiga undanflykter.

och bortsett från det här har jag ungefär en miljon grejer som hör till min nya tjänst som jag måste göra eller åtminstone sätta mig in i hur det funkar.

mm, jodåsåatt. men för övrigt så kom mr S igår faktiskt hem med ett papper från företaget han praktiserat på, där det stod att han anställts som lärling från och med måndag. så YEY på det åtminstone. som lärling har man en lön på 13700 innan skatt, men det är ju bara att tugga i sig och vi sitter ju inte i sjön.

nä, men nu ska jag fortsätta med MISSION IMPOSSIBLE och försöka att komma ihåg att andas lite också.




AnnA

Grattis till jobb för mr S, det är alltid är en början!
Och blä för apmycket att göra på jobbet. Är där själv just nu och det är inte kul :(

2016-08-30 21:14:21


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.