Höst

Lisasan 2016-08-27 14:20 (inga kommentarer)
På måndag kör hösten igång på riktigt. Underbart! Två dagars studier på annan ort kör igång pluggandet på 50%. Det kommer också bli intensivt på jobbet under hösten, till 100%. Hur jag ska lyckas kombinera ännu en termin med 150% sysselsättning blir intressant att se, men med gott mod och positiv inställning går det nog finfint. Jag kommer läsa en hel del företagsekonomi och statistik. Svåra ämnen, men roliga, hoppas jag.

Dieten som egentligen känns som en ny vändning i livet snarare än en tillfällig fluga går hyfsat. Inga större avsteg, och det känns inte som jag ger upp alltför mycket. Det enda minuset just nu är att jag har fått lite för mycket halsbränna, och det känns som att det är svårt att få kontroll på. Två kokta ägg till frukost, kaffe med grädde och kokosolja i. Det slipper jag vara hungrig på, och jag mår riktigt bra av det.

Denna gången gör jag det inte framför allt för vikten, utan för att slippa migrän. Min hjärna fungerar på det viset. Gå ner i vikt? Oh no. Slippa migrän? Oh yes. Hittills fungerar det över förväntan. Ingen migrän på snart tre veckor. Och vikten har väl bara påverkats marginellt hittills, men det ger sig. Lustigt nog ställde sig lillan på min platta häromdagen när jag skulle väga in mig på Wii fit, så jag lyckades ställa om målet till 75 kilo minus... haha. Det bidde lite fel kan man säga.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may