keep holding!

.jag 2016-08-25 07:11 (inga kommentarer)
ja, ni får nog fortsätta att hålla för mr S fick inget besked igår, bara att de "skulle räkna på det". det är ju inte ett totalt NEJ, i alla fall, men samtidigt känns det väl lite som att om de nu hade tyckt att de kunde eller ville ta emot en lärling så hade de väl ordnat med det för längesen? för det är ju liksom inga stora pengar att tala om och inte handlar det om en 19-åring student utan arbetslivserfarenhet som inte är självgående och som kräver resurser i form av ständig handledning och liksom fostran heller. men ja, jag har ju ingen aning om hur de tänker. och det är ju ingen idé att spekulera. imorgon är sista dagen på praktiken och längre än så kan de ju inte dra ut på beskedet i alla fall.

själv var jag rätt manglad och mör efter gårdagens prövning. men det gick väl någorlunda även om det känns apjobbigt att hitta gemensamma uttryck och sätt att hantera grejer som jag inte ens fattar hur de ska göras på svenska. fast den här personen, som lite ska fungera som min mentor i mina nya arbetsuppgifter, är väldigt trevlig och hjälpsam så det blir säkert bra så småningom.

idag ska i alla fall chefen vara med, så då slipper jag i alla fall pressen att dra hela det sociala lasset. jag och mentorn kom i alla fall en rätt så bra bit på väg igår, och kunde stryka många punkter på en to-do-lista som vi upprättade förra gången han var här och som har gett mig en hel del ångest eftersom jag känt att jag inte riktigt har greppat vad som förväntas av mig. fast jag hade ju gjort det jag skulle, så det kanske mer är jag som rör till det för mig själv.

och jag har ont så in i helvete i ena skulderbladet, jag låg vaken i natt och kunde inte somna om för det bara molade och spände och jag tror fan det är psykosomatiskt. eller så är det också pms, det verkar ju kunna ligga bakom det mesta.

just nu längtar jag efter nästa vecka, när A ska vara ledig. jag är så sjukt trött på henne att jag inte finner ord, hela hennes uppenbarelse stör mig och det ska bli extremt skönt att slippa henne. dessutom är hon verkligen ingen stjärna så fort det kommer till något annat än rena rutinuppgifter. men det är ju tyvärr inte förbjudet att vara dum i huvudet.

så nästa vecka ska bli vilsam. även om jag då måste dra ett nytt socialt lass med praktikanten, men då är i alla fall M här och kan avlasta lite i det avseendet.

men mest av allt längtar jag till fredag nästa vecka igen, när både A och praktikanten förhoppningsvis jobbar sin sista dag. sen är det bara jag och M här och vi är som ett välsmort maskineri, vet precis var vi har varandra. plus att han är trevlig, skärpt och har humor. sen har han andra sidor som jag kanske inte uppskattar lika mycket - fast vem har inte det? - men just nu känns det ytterst hanterbart i jämförelse med A. och i det avseendet kan man ju i alla fall ana ljuset i slutet av tunneln.

planer för dagen: överleva, sen handla, hem och städa och slutligen krascha i soffan. det är tillåtet.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.