halvvägs

.jag 2016-08-17 09:55 (inga kommentarer)
onsdag och halva arbetsveckan har snart passerat. snart ska jag ha möte med min chef, jag vet knappt vad det ska handla om. det är ju precis värdelöst att säga att "det där tar vi efter semestern" och sen ha semester omlott så att det hinner gå månader och tråden är inte bara tappad utan helt obefintlig. men det ger sig förhoppningsvis.

igår var jag och tränade med minsting och det gick riktigt bra. hade han presterat likadant på tävlingen om ett par veckor så hade vi haft det där LP2:et som i en liten ask. men det är inget man kan ta för givet.

sen körde jag igenom ettans lydnadsmoment med de två andra som var med, den ena hunden funkade klockrent, den andra var inte alls på humör. men så kan det ju vara. sen stod vi och snackade en stund och precis när jag tänkte att jag skulle köra hem kom en annan och undrade om jag inte kunde tänka mig att vara med på en platsliggning, för hennes hund behövde träna det ihop med någon som var lugn och stabil. ja, sånt får man ju ställa upp på, en annan gång kan det ju vara jag som behöver hjälp med något sånt. så jag blev senare än jag tänkt mig, när jag kom hem var det i princip bara att hoppa in i duschen och i säng.

idag har jag inget planerat efter jobbet, jag tänkte kanske åka ner till en stor gräsplan i byn och träna ett kort pass, men sen blir det nog soffan resten av kvällen och det ska bli skönt.


nu: möte.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.