på det igen

.jag 2016-08-15 06:52 (inga kommentarer)
jaha, andra jobbveckan efter semestern inträder och det är kanske dags att sluta sucka över hur trött och förvirrad man är och komma in i rutinerna igen. fast den här veckan ska vår STYRELSE komma hit för första gången, vi har ju köpts upp och ombildats och därför har det tillkommit en ny drös personer med makt och inflytande. i vanliga fall har ju vi vanliga dödliga ingenting med dom att göra, men nu ska de alltså komma hit i slutet av veckan, för att ha styrelsemöte och titta på verksamheten. "man har bara en chans att göra ett gott första intryck", sa chefen, så nu ska det städas och röjas och hållas på så att det nästan blir löjligt. vi har ju nytt företagsnamn och ny logga, men eftersom ekonomin har varit så fruktansvärt ansträngd så har det hela tiden hetat att vi ska byta ut profilgrejer lite efterhand. men nu får det plötsligt inte finnas så mycket som en penna med det gamla företagsnamnet på, och nu ska det till och med köpas in nytt porslin. som om den nya styrelsen skulle ta beslut att lägga ner vårt företag på fläcken bara för att vi inte har speciella representationskoppar utan bjuder alla som besöker oss på kaffe i en samling udda och lite skamfilade muggar ur ikeas lågprissortiment eller med reklamtryck från olika leverantörer. jag tycker väl snarare att sånt vittnar om att man efter flera år av ekonomiska svårigheter har rättat munnen efter matsäcken, men så resonerade tydligen inte chefen.

så ja, den här veckan får väl avsättas till det, och när de sen kommer gäller det väl att sköta sitt och se hel och ren och blid och liksom välanpassad ut, antar jag. jag är väl inte så himla bra på det här med att tänka på vilket första intryck man ger, jag brukar väl mer tänka att jag är en rätt anonym kugge i maskineriet som ingen speciellt lägger märke till, och att jag därför inte behöver anstränga mig för att verka vara något jag ändå inte är. och jag har ju normalt inte speciellt mycket kontakt IRL med folk i jobbsammanhang så jag behöver ju i princip aldrig tänka på sånt som dresscode, speciellt inte tidigare. men okej, om man ska träffa någon som är typ chef, som jag typ är nu, så förväntar man sig kanske lite mer än någon som hasar omkring i träningsbyxor och luvtröja. men det där får väl ge sig.

helgen var bra. i fredags körde jag hem en enorm mängd spillvirke från trasiga lastpallar som dom i fabriken sparar åt mig, och så ägnade jag lördagseftermiddagen åt att kapa upp det i lagom längder till kaminen, samt bära in och trava allting i vedboden. igår hade jag min lilla spårkurs för nybörjare och det gick bra, alla gjorde framsteg och det är så roligt, plus att gruppen är så himla trevlig så det är inte direkt betungande. frisk luft och motion blir det ju också. härliga tretimmarspromenader med mina egna hundar hann jag också med både lördag och söndag, och även god mat och vin och soffhäng och hångel med mr S. så jag har ingenting alls att klaga på den här helgen förutom att den gick alldeles för fort.

ikväll ska jag träna agility med valpen, spontananmälde mig till en tvåtimmarskurs för ett tag sen. det ser jag fram emot, agility är kul i sig och valpen fullkomligt älskar det. minsting tycker också det är roligt, men han lite mer försiktig och inte lika självständig. dock har jag anmält båda två till en liten klubbtävling den här veckan, men det är mest bara för att få springa en bana utan att själv behöva släpa ut alla hinder, själva tävlingsbiten bryr jag mig inte om.

annars innehåller veckan flera lite jobbiga jobbmöten, men på fredag ska jag på thaimassage och det ser jag verkligen, VERKLIGEN, fram emot.

nu: jobba. over & out.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.