fredag

.jag 2016-08-12 07:15 (inga kommentarer)
i morse var det SEGT att gå upp och när jag kom till jobbet var det KAOS, gissningsvis blev det fel i produktionen igår kväll på grund av, gissningsvis, någon kommunikationsmiss i kombination med att ingen någonsin tänker en millimeter utanför boxen. nu sitter jag och väntar på att chefen ska komma så att vi kan börja bena ut vad som har hänt och vad som kan räddas. men KAOS och SEGT känns inte som en jättebra kombination. tur att det i alla fall är fredag.

och A fortsätter att driva mig till vansinnets rand and beyond. jag blir irriterad bara hon öppnar munnen (fast det visar jag naturligtvis inte), dels för att (1) hon har så EXTREMT pissigt ordförråd i kombination med att hon verkar tro att det är centralt för alla människor vad som rör sig i hennes huvud just för stunden och att det är rimligt att man ska fatta vad hon menar när hon står och svamlar om "den här du vet..." UTAN ATT SÄTTA DET I NÅGOT SAMMANHANG. eller så står hon och hackar på "ja, den där du vet..." i ett rätt så uppfordrande tonfall, som om jag är någon jävla tankeläsare. men det som är ännu mer irriterande är (2) att man inte kan säga någonting utan att hon liksom ska avsluta meningarna åt en. om jag ska berätta något för henne, till exempel "råvara x står på översta hyllan i kemikalieförrådet" så bryter hon in med ett "ja, på översta hyllan på kemikalieförrådet ja" i en beskäftig ton ungefär som att jag inte hade en aning och att det i själva verket var hon som förklarade för mig var den fanns. och så är det HELA TIDEN så att jag mest av allt har lust att inte säga något alls till henne. men det går ju inte. och sen är det (3) att hon liksom ska försöka göra sig lite lustig över saker som inte är speciellt roliga, till exempel i stil med om man råkar tappa en penna på golvet eller välta något. då är det som att det är DET ROLIGASTE SOM HÄNT I VÄRLDSHISTORIEN och så måste det kommenteras, och jag orkar liksom inte höra på sånt.

ja, det är tur att jag har min plats här så att jag kan vräka ur mig allt som jag irriterar mig på och sedan vara en förhoppningsvis hyfsat trevlig medarbetare resten av dagen. det känns i alla fall skönt att det är fredag. i helgen händer inget speciellt förutom att jag ska hålla kurs på söndag så det blir förhoppningsvis lugnt och skönt, med lite sovmorgon och långa promenader och god mat och sånt där.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.