stretar på

.jag 2016-08-11 12:10 (inga kommentarer)
igår jobbade jag med pilotproduktion hela dagen, idag kom chefen på att han glömt att informera mig om en grej vilket gör att jag måste göra om...inte alltihop, men det hade ju underlättat om jag hade haft rätt information från början, kan man väl säga. men så lätt skulle det alltså inte gå utan nu fick jag istället lägga ett par timmar till på detta.

annars skriver jag på en rapport som jag knappt fattar vad den handlar om. den ingår i mina nya arbetsuppgifter, de som tidigare tillhört puckochefen. och jag irriterar halvt ihjäl mig på henne, även om hon kanske har fått vad hon förtjänat eftersom hon blev uppsagd i senaste omorganisationen. men hon har ju liksom haft ett horn i sidan till mig HELA TIDEN, jag tror det har handlat om något slags komplex för att jag har bättre utbildning och mer kompetens än vad hon hade, fastän hon rent organisatoriskt befann sig "ovanför" mig i företagshierarkin. eller om hon bara inte gillade mig som person, inte vet jag. men i alla fall. vi har ju liksom delvis jobbat med samma saker, men SÅ FAN HELLER om hon har släppt in mig i sina bitar. nä, det skulle liksom vara superhemligt och lite svårt det hon jobbade med. och nu sitter jag här i ett jävla KAOS när jag ska ansvara för hennes fd bitar, för det finns ingen logisk ordning i någonting hon har lämnat efter sig, så det går inte att lista ut var man ska börja leta efter information. däremot finns det gott om pärmar med gamla fax och inaktuella nyhetsbrev och korrespondens från företag som inte ens existerar längre. men det har ju inte jag så stor nytta av precis. vi får väl se hur det går med den här rapporten, det känns lite oklart vem som ska ha den i slutändan men jag TROR det är någon myndighet? haha, här har man full koll. NOT.

igår var jag och tränade med vår lilla träningsgrupp på ett ställe där vi inte brukar vara, och då var det som om minsting fick hjärnblödning av det. eller om det berodde på något annat, det är ju inte som att han aldrig har tränat någon annanstans förut. jag kan inte direkt säga att han hade en dålig dag, för han var pigg och alert och jätteglad och kontaktsökande. men på tävlingen i fredags fick han en tia på sändande med ställande, och nu var det som om han aldrig hade hört kommandot förut. och i budföringen sprang han först en lång omväg, och framförgåendet fattade han inte mycket av. så det var ju inte mycket att hänga i julgranen precis. jag är förstås bortskämd med valpen, som är så himla noggrann och momentsäker. minsting har mer motor och energi och borde ha mer kapacitet, men med honom vet man minsann aldrig, på tävlingen i fredags missade han till exempel grovt i ett moment som jag utan att överdriva skulle kunna svära på att han utfört perfekt minst hundra gånger i rad på träning. men, tävling är tävling och jag kanske gjorde något annorlunda, det är sånt man inte riktigt vet.

men sedan spårade vi och då gick han minsann som en liten klocka, och för första gången i världshistorien plockade han föremålen och vände och kom in till mig med dom. innan har han i bästa fall tagit dom lite slarvigt i munnen och burit några steg och sedan släppt igen (och då är det rena turen om jag råkar få syn på det), eller bara precis stannat till ett par sekunder och sedan fortsatt. och det ska jag säga, att om man har en liten hund och har den ute på tio meters lina så är det inte så himla lätt att avgöra vad som händer där framme, om han stannar för föremål i spåret eller för något annat, jag har jublat (av misstag) över både kaninlortar och sorkhål så gud vet vad han har för målbild egentligen. men igår: WOW så bra det gick. valpen fick också ett spår som gick jättebra, men han har alltid varit duktig på att markera föremål så det var liksom mera väntat. men såklart en jättebra insats.

idag ska jag hem och städa och sedan har jag väl inga direkta planer. jag ser i alla fall fram mot helgen även om jag inte precis kan säga att jag så här långt har slitit ihjäl mig den här veckan. men det är kanske omställningen efter ledigheten, för när klockan ringer på morgonen är jag DÖD. och på kvällen stupar jag i säng och sover som en klubbad oxe hela natten och är ändå DÖD nästa morgon. det är ju skönt att den där sömnlösheten jag periodvis led av under semestern verkar ha gett med sig, men det kunde ju finnas något mellanting också kan man ju tycka.







Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.