back in business

.jag 2016-08-08 07:57 (1 kommentar)
jaha, tillbaks till verkligheten igen efter fyra veckors ledighet och det känns väl SÅDÄR. jag minns inte vad jag jobbade med innan semestern, så nu när jag har plöjt igenom mailen och stämt av med A vad som har hänt medan jag har varit borta, vilket inte var speciellt mycket, så vet jag inte riktigt vad jag ska börja med. det finns ju ärenden, det är inte det. jag vet bara inte i vilken ände jag ska börja. men det ger sig väl.

en praktikant har vi här också, men det är A:s ansvar. STACKARS MÄNNISKA, och då menar jag inte A. när jag, M och vår chef hade träffat praktikanten första gången så sa vi att vi tyckte att hon pratade bra svenska för att bara ha varit i sverige i två år. det första A sa när jag frågade hur det gick var att praktikanten "inte pratar riktigt så bra svenska som hon låtsades när hon var här", som om språkkunskaper gick att fejka, samt beklagade sig över att praktikanten, efter tre veckors praktik, inte fattade vissa saker. som om A själv vore något slags geni som hade lärt sig allt på nolltid. suck. ja, men praktikanten är ju A:s ansvar, så det behöver jag inte bekymra mig om, tänkte jag. men nu ska A plötsligt vara ledig imorgon, och då blir praktikanten MITT ansvar, och det var INTE vad vi kom överens om. fast en ynklig dag får jag väl stå ut. men jag gillar det inte.

idag ska jag på massage efter jobbet såg jag i min jobbkalender, det hade jag glömt. jag vet att förra massagetiden krockade med pappas begravning så jag bokade om den och sen tänkte jag uppenbarligen inte mer på det. men det var ju en trevlig liten överraskning.

nu: jobba. eller försöka i alla fall.






Tinto

Det är kul när du skriver om ditt jobb, för då blir jag så glad att jag är pensionär! 😀
Du bli påtvingad praktikanten i morgon, men å andra sidan slipper du ju A (i mitt huvud står det för Anita) så inget ont som inte har nåt gott med sig! Och det måste vara skönt för praktikanten också kan jag tänka mig. Ha det så skönt på massagen!

2016-08-08 10:15:42


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.