absolut sista dagen

.jag 2016-08-07 16:35 (inga kommentarer)
japp, nu sitter jag här och suger ut de sista timmarna av semestern. jag vet inte riktigt vad jag ska säga om att börja jobba igen, men det kommer väl att bli okej antar jag. fasar lite för att behöva stå ut med A i flera veckor till, speciellt som M, min närmaste rumsgranne, ska vara ledig i ytterligare två veckor, så A och jag ska vara ensamma i lokalerna. det känns väl inte sådär enormt mycket att se fram emot, tycker jag. men det är väl bara att gilla läget.

idag har jag hållit spårkurs för nybörjare, det var kul och gick bra. hade jag haft en stegräknare eller ett sånt där aktivitetsarmband på mig idag så hade jag nog fått bra siffror. först gick jag en promenad på två timmar med mina egna hundar. sedan lade jag fem spår i rätt så kuperad terräng, och sedan följde jag med och tittade på när fem hundar spårade, och mellan varje spår gick jag med dom tillbaks till parkeringen för att hämta nästa ekipage. så nu är jag lite trött i benen, kan man väl säga utan att överdriva.

kvar att göra idag är att baka bröd och laga och äta middag. brödet står på jäsning och en köttgryta puttrar på spisen, så det jobbigaste är ju redan gjort. AV MIG, ska jag väl tillägga, för jag är lite irriterad på mr S som varit hemma hela dagen och inte lyft ett finger för att göra någonting. eller jag menar, det får han väl göra om han känner för det, vad som irriterar mig är att han inte fattar - eller vill fatta - att det är ett AKTIVT VAL att göra så, och att man inte kan komma och gnälla över att man inte hunnit med att göra ditt och inte haft tid att göra datt som om det var någonting som inte gick att påverka. men ja, vi ser ju olika på det där, kan man väl konstatera.


nu tror jag i alla fall att degen har jäst klart så det är väl lika bra att masa sig ut i köket och göra lite nytta. sen tänker jag slöa hela kvällen.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.