hunger games

.jag 2016-06-17 08:16 (inga kommentarer)
fredag, jag sitter på jobbet och är helt onormalt hungrig, och det är sådär en och en halv timma till frukost. jag äter alltid samma sak innan jag åker till jobbet, så varför jag just idag skulle känna mig helt utsvulten är ytterst oklart.

igår åkte jag hem, städade och sedan tränade jag med hundarna i trädgården. jag älskar att vår trädgård är så lummig och kuperad, men någon ideal plats att träna på är det inte, det finns liksom ingen plan yta någonstans, på den enda platta delen står det ett äppelträd i vägen. det vill jag såga ner, för det är gammalt och lite murket och i vintras knäcktes hälften av blötsnö och det blir aldrig några goda äpplen på det i alla fall. men mr S tycker det är onödigt och tycker att det är gott om plats att träna på ändå, men han tränar ju aldrig på att skicka iväg hunden så han ser väl inte problemet. i alla fall. körde fjärrdirigering med valpen, vilket är ett moment som är dötråkigt att träna, överlag tycker jag att moment som ska utföras på avstånd är jobbiga för det är så svårt att belöna rätt, och därför tar det sån himla tid. valpen har en tendens att flytta sig mot mig i fjärrdirigeringen. inte så mycket som två längder, vilket ger en nolla, men ett par centimeter närmare för varje skifte blir ju en bit på sex skiften. jag har provat att ha belöning bakom honom, då funkar det bättre men så fort den försvinner så drar han sig mot mig igen. men igår kom kanske ett GENOMBROTT. eftersom jag vill ha snabba och snärtiga skiften så har jag använt snabba och snärtiga handtecken. men igår provade jag av en slump långsamma handtecken och då rörde han sig knappt ur fläcken. SÅ NÖJD. sen körde vi lite vittringsapportering och det gick också bra. körde vittringsapportering med minsting och det gick...bättre. innan har det känts som att han trott att det gick ut på att samla ihop ALLA pinnar, men nu känns det som att han så smått börja fatta att det bara är en speciell som ska hämtas. jaja. vi trälar på. vi körde även lite sändande med ställande och det gick hyfsat, men jag hoppas att polletten ska ramla ner fullständigt snart. helst innan vi ska tävla.

imorgon är det viltspårprov och jag känner mig faktiskt helt osugen på det. men nu är det för sent att dra sig ur, så det är väl bara att hoppas att det går bra. och, note to self, skulle det inte gå bra SÅ ÄR DET INTE HELA VÄRLDEN. och så får jag väl tänka att man måste ur sin jävla comfort zone för att UTVECKLAS.

nu ska jag väl jobba lite, sen är det möte, sen äntligen frukost och sen hoppas jag att jag ska kunna sluta lite tidigare idag. det har jag försökt med hela veckan, men det har inte låtit sig göras. men sen är det helg.





Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.