jobbajobbajobba

.jag 2016-06-15 12:10 (inga kommentarer)
ja, man kan ju inte klaga på att man är sysslolös direkt. vad man däremot kan klaga på är folk som beter sig som IDIOTER.

exempel: igår skulle vi, jag och M och chefen, ha ett cirka timslångt möte direkt efter lunch. egentligen skulle vi haft mötet vid någon annan tidpunkt, men chefen bokade om det och det var han som valde tid. innan jag gick på lunch sa jag till M att "tänk nu på att mötet börjar 12.30 och vi kan inte börja senare för jag måste sticka SENAST 13.30, så du kan inte ta någon jättelång lunch idag om du hade planerat det" och han sa okej och sen stack jag på lunch och var tillbaks 12.30 och klockan gick utan att någon dök upp. 12.45 ringde jag till chefen, fick inget svar. tio minuter senare släntrar M in och säger "chefen kommer om en liten stund" och jag bara "ja, jag har precis skickat en uppdaterad mötesinbjudan, för vi hinner inte ha något möte idag, alltså, jag SA ju att vi skulle börja 12.30 eftersom jag måste sticka 13.30" och M bara "jaså, jag trodde det var 13.00". alltså, vad är det ens för mening att prata med folk om de inte ens hör vad man säger? och varför bokar folk om möten till tider som de sedan glömmer? G-A-H.

och sen nästa grej: för ett tag sedan lämnade jag in ett projektarbete på min ena distanskurs. i det arbetet hade jag, förutom litteratur och vetenskapliga artiklar, även intervjuat en relevant person, och frågat hur jag skulle källhänvisa till dessa uppgifter i texten och fått till svar att det räckte att skriva (namn, personlig kommunikation). fick nu tillbaks arbetet med den snorkiga kommentaren att jag där "borde haft en mer vetenskaplig källa". ALLTSÅ? ja, jag blev ju godkänd ändå, men antingen kan man väl kläcka ur sig det när man frågar, eller så bara HÅLLA KÄFTEN?

och vidare: A. alltid A. alltså, finns det någon naturlag som säger att man måste låta helt jävla grinig bara för att det är morgon? jag är inte på något sätt en solstråle i arla morgonstund, men jag ANSTRÄNGER MIG för att låta vänlig, hur jävla svårt kan det vara? men hon kan uppenbarligen inte öppna käften utan att låta som om hon led martyrdöden varje dag bara genom att finnas till. HATAR.

och slutligen: en person i min brukshundklubb mailar och kallar till möte med tre olika förslag på datum och sedan: "maila ditt svar med vändande post, mötet kommer att hållas på det datum som flest kan komma på". så då ska man alltså hålla tre datum öppna under en obestämd tid i väntan på att folk ska svara och någon ska fatta beslut om vilken dag som är bäst? alltså jag blir så TRÖTT.

för övrigt blev jag tillfrågad om jag ville ingå i klubbens tävlingsgrupp, alltså de som jobbar med att arrangera klubbens tävlingar, och svarade vänligt men bestämt nej. det var väl dagens duktigaste hittills. känner mig ändå lite taskig för utan ideella insatser stannar ju föreningarna, men samtidigt: jag lägger betydligt fler ideella timmar per vecka än vad många andra i klubben gör, och huruvida klubben ska ha en tävlingsverksamhet eller inte ska inte stå och falla med mig.

så det så. nu ska jag äta lunch.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.