will you be mine

.jag 2016-06-14 07:42 (inga kommentarer)
den där jävla låsningen i bröstryggen och skulderbladet, alltså FAAN vad det gör ont i vissa lägen. nu ska jag ju på massage idag, hos någon sjukgymnastaktig människa, hoppas verkligen det hjälper för det här är inte roligt.

igår hade jag sista träffen med min ena hundkurs och de är verkligen så gulliga och roliga att jobba med. sen hade vi möte om höstens kurser, fast jag missade lite i början och därmed en massa saftigt skvaller av den typ som tydligen alltid förekommer i alla sociala sammanhang. men det får man väl leva med. i höst blir det ungefär samma upplägg som nu i vår, med hjälpinstruktör på den ena kursen men inte den andra som det ser ut nu.

innan mötet tränade jag en stund med mina hundar och nu funkade det hyfsat. så nu har jag anmält minsting till en tävling som är om några veckor, går det så går det. valpen väntar jag ett tag till med, jag har knappt tränat dold platsliggning alls (fast det tror jag i och för sig inte är något problem), fjärrdirigeringen känns bara sådär och vittringsapporteringen lämnar en del övrigt att önska. så här gäller det att fila på så blir han kanske startklar i höst. sen körde jag lite agility med valpen bara för att det stod hinder framme, och det tyckte han var livat värre, och så blev jag grymt sugen på att gå en agilitykurs...STOPPA MIG. hahaha.

idag är hela dagen fullspäckad. förmiddagen är avsatt till ett möte som jag ska leda i egenskap av min nya tjänst, jag känner mig inte jätteväl förberedd men samtidigt så är det första gången i den nya företagskonstellationen så det finns liksom inget gammalt att gå på och jag tänker att jag väl får känna mig för lite. och direkt efter lunch så är det nästa möte, och sedan måste jag hasta iväg på min sjukgymnastikmassage och sedan hem, ut med hundar och iväg och träna en sväng. för nu har vi en tävling i pipelinen så nu är det ALLVAR. sen ska jag träffa min "elev" som ska tävla för första gången i helgen och köra lite finslipning och peptalk.

men nu måste jag fixa med agendor och underlag och grejer inför dagens vedermödor.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.