dark desert

.jag 2016-06-08 06:27 (inga kommentarer)
jaha, här sitter jag och är något av ett nervvrak. idag ska jag hänga med en person från vårt utländska systerbolag exakt hela dagen. eller ja, hans dag börjar väl vid åtta, så fram till dess kan jag väl sitta här och bita på naglarna och försöka läsa in mig på sånt vi ska prata om och som jag åtminstone inbillar mig att jag förväntas kunna en massa om. nyss vred jag på huvudet och fick en sorts låsning i bröstryggen som jag inte haft på flera år och jag tänker att det kanske är stressrelaterat. så nu kan jag inte vrida på huvudet utan att det känns som att någon trycker in en kniv mellan ryggraden och höger skuldra. KUL OCH PASSANDE JUST IDAG.

och sen klantade jag till det igår, ringde bilverkstan för att få en tid att fixa min handbroms som mest verkar vara till prydnad. redan imorgon fanns det tid och jag bara "ja, det passar jättebra", fast det gör det ju inte alls. för jag måste lämna bilen idag, och de stänger fem och jag räknar med att mitt möte håller på till halv fem. det tar tjugo minuter att köra till verkstan härifrån, så det skulle väl funka om inget hinder uppstår, men sen ska jag ta mig från verkstan, som ligger i grannbyn, och hem, med buss, och det går bara två i timmen och det orkar jag inte ens föreställa mig att det skulle passa så att det inte blir en massa väntetid. sen ska jag vara på brukshundklubben halv sju, för de som jag var på spårprov med ville bjuda på fika och idag passade bra, innan jag klämde in det där verkstadsbesöket då. men jag måste ju få det gjort, det är ju inte jättekul när man drar handbromsen till max och bilen ändå rullar. dessutom ska den besiktigas om en månad så det måste ju göras oavsett. men ja, det får väl gå på något sätt. det känns som att bara den här dagen är över så kommer jag att kunna uträtta stordåd.

igår kväll var jag och tränade med hundarna och minsting har äntligen börjat fatta galoppen i sändande med ställande. visst återstår en del finputsande, men det kändes faktiskt som att det skulle vara möjligt att anmäla sig till en tävling här i närheten om några veckor. tyvärr går anmälningstiden ut på fredag, så om min känsla skulle vara fel så...tja, antingen genomför vi tävlingen och chansar på att det ska funka och gör det inte det så får vi kanske ett andra- eller tredjepris, det är för hög koefficient på sändandet för att man ska klara ett förstapris (som alltså inte har någonting med placeringar att göra utan innebär att man har klarat över 80 % av maxpoängen), eller så stryker vi oss. har jag en tävling som väntar så blir jag avsevärt mer skärpt och strukturerad när det gäller träningen, så bara för att få lite fart på oss så vore det kanske en idé. jag har ju ändå planer på att minsting ska få LP2 och valpen åtminstone ska ha startat i LK3 innan året är slut, och nu har ju halva året gått så det kanske är dags att sätta lite fart.

nä, men nu måste jag väl försöka ta tag i det här stundande mötet. alltså jag HATAR verkligen att inte ha koll. "det är väl bara att fråga", sa mr S när jag ojade mig igår kväll, men när man vet så lite att man inte ens vet vad man ska fråga om så är det ju inte så bara. men han hade ju rätt i en sak, att jag och den här personen som kommer hit, vi ska ju jobba med samma saker och mot samma mål, det är inte min fiende även om min stresshjärna verkar inbilla sig det ibland.

wish me luck, over & out.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.