måndag, nejvisst, tisdag

.jag 2016-06-07 08:07 (inga kommentarer)
så var den här långhelgen till ända, och den har varit okej. jag har bränt mig i solen (trots att jag mest är i skuggan OCH har solskyddsfaktor 30), fått soleksem som kliar så jag håller på att bli tokig och dessutom slagit i handen så att en fingerled är helt svullen och fruktansvärt öm så fort jag rör fingret det minsta lilla, vilket gör livet...lite begränsat. jag är inte utpräglat vare sig höger- eller vänsterhänt så det är ingen fara så, men det är inte klokt vad många grejer man behöver TVÅ händer till. har jag noterat. öppna burkar, hyvla ost, knäppa knappar, använda ett tangentbord och så vidare. svullnaden har gått ner nu, så det går bättre och bättre, men fortfarande tycker jag att mycket går i ultrarapid. och det är jag inte van vid och det stressar mig lite.

men annars blev helgen bra, när vi väl rett ut tjafsigheten från i torsdags. lördagen slet vi i trädgården tills det började åska och regna, vilket faktiskt var välkommet. sedan grillade vi under markisen, bar in maten och åt framför veckans avsnitt av "game of thrones" och "the Island".

på söndagen var det aktiviteter på brukshundklubben på förmiddagen, och där fattade jag även ett beslut om vad som är nog gällande en viss persons beteende gentemot en annan person, och tog en diskussion med klubbens ordförande om vad som är acceptabelt i allmänhet och när man sitter i styrelsen och är klubbens ansikte utåt i synnerhet. det blev en bra diskussion som jag hoppas kommer leda till något vettigt även om det innebär att jag får ta en del jobbiga samtal för att jag var den som tog upp tråden. MEN DET KAN JAG TA.

igår gjorde vi ingenting speciellt och det är väl egentligen de bästa dagarna, fast lite ångestskapande är det när man märker att det gått en hel dag och ingenting verkar ha blivit gjort. fast det blir det väl ändå när man ser på det, man plockar väl lite här och lite där, men utan agenda så att säga. och då märks det väl inte på samma sätt som om man har en lista med punkter att bocka av.

imorgon har jag en jobbig dag framför mig, det ska komma en person från ett av våra utländska systerbolag och träffa specifikt mig och vi har bokat en hel dag åt att dra upp riktlinjer för vårt framtida gemensamma arbete. som omfattar delar av min nya tjänst som jag verkligen inte känner att jag har fått grepp om än, så det känns skitjobbigt och jag är helstressad över det. fast det är ju bra att ha någon att nätverka med och kunna bolla frågor som uppstår till, och det är säkert nyttigt och utvecklande för mig att ta ett jättekliv ur komfortzonen. MEN JOBBIGT. nu ska jag tydligen skriva en agenda, fast jag inte ens vet vad vi ska prata om. det här känns ju enormt stabilt, NOT. men det blir säkert bra.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.