oh yes, pms

.jag 2016-06-02 07:28 (inga kommentarer)
eller så är det värmen, eller så är det A:s jävla uppenbarelse, eller en kombination av alltihop som gör att jag vill typ döda någon. det är nog mest A, nyss dök hon upp här och ställde sig i min dörröppning och bara glodde. jag var fullt upptagen med att sortera papper i olika högar, men när någon ställer sig i dörröppningen så tror man ju att de vill en något, så jag tittade upp och då var det tydligen ett klartecken till att börja gnälla över att det var varmt. jamen exakt vad ska jag göra åt det, och varför skulle det vara så mycket värre för henne när det är exakt lika varmt hos mig? sen ja, jag klagar också över att det är varmt. men hon gör det i en ton som om förväntade sig att jag hade möjligheter att göra något åt det men lät bli bara för att jävlas. alltså. jag. blir. så. trött.

ja, men i alla fall. igår tog jag med mig tre av mina "elever" eller vad jag ska säga till en viltspårdomare och så fick de gå sina anlagsprov. tyvärr gick det inte så bra för en av dom, och tyvärr var det den person som kanske mest hade behövt en liten egoboost i form av ett godkänt prov. hunden har alltid varit så extremt spårmotiverad på träning och verkligen jobbat jättebra, men igår var det inget som funkade. och det är ju sånt som händer alla ibland, men det är ju synd när det händer på ett prov, och det känns ju lite synd när det är jag som har peppat för att de är mogna att gå prov och så går det åt skogen.
men de andra två klarade sig utmärkt och var så stolta och nöjda med sina hundar och sina egna insatser, och de fick jättefina omdömen i protokollet. så helt omdömeslös kan jag ju ändå inte vara, och med tanke på att det faktiskt är jag som har tränat dem från scratch så är det inte utan att jag också är lite mallig.

nu ska jag snart på dagens första möte, sedan ska jag förhoppningsvis jobba undan en del och sedan väntar MASSAGE. och när jag kom hem igår så städade jag, så idag behöver jag inte göra något mer än ligga på soffan och äta jordgubbar. det ser jag fram emot.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.