zzzZZZzzz

.jag 2016-06-01 08:49 (inga kommentarer)
ja, ungefär så trött känner jag mig just nu. ändå blev det inte speciellt sent igår när vi var ute och firade av kollegan som ska sluta, jag var väl hemma vid kvart i tio. men eftersom det är rekordvarmt så blir väl nattsömnen därefter trots vidöppna fönster och tvärdrag. plus att jag har suttit och läst lagtexter hela morgonen, det piggar ju inte heller upp direkt. speciellt inte när man läser en förordning och försöker avgöra om man omfattas av dess krav och definitionerna är av typen "sådan som nämns i lag si och så, paragraf ditt och datt" så att man måste leta upp den lagen och den paragrafen för att ens fatta vad det handlar om, och så bara staplas såna hänvisningar på varandra i mening efter mening. mmm. jo, men det känns ju stabilt att ha fått "lagbevakning" som ett av sina nya ansvarsområden. och när det gäller en tillståndspliktig verksamhet som vår så måste man BANNE MIG hålla tungan rätt i mun, för det är rätt många lagar och förordningar man omfattas av.

men jaja. samtidigt är det ju intressant, så jag klagar egentligen inte. bara idag när det var varmt redan när jag kom hit och termometern stadigt kryper uppåt och huvudvärken ligger som ett lock. men det finns väl dom som har det värre. omg, jag minns när jag jobbade på löpande band, det var fysiskt tungt och de där varma sommardagarna låg temperaturen alltid runt 25 grader inomhus och fönstren gick inte att öppna och den enda "kylanordning" som fanns var små fjuttiga bordsfläktar som mest vispade runt den varma luften. vi köpte såna där flaskor man har till att duscha blommor med som vi gick omkring och sprutade vattendimma i ansiktet och på armarna för att svalka oss. i det perspektivet känns det förstås rätt förmätet att gnälla när man sitter på ett kontor, men det innebär ju inte att det inte är jobbigt.

nu ska jag gå iväg och ha ett möte, sen får jag väl helt enkelt bara ta mig igenom dagen. i eftermiddag ska jag iväg med mina kursare och gå spårprov, nu kan ju inte jag hjälpa att det är typ årets varmaste dag och att det inte har regnat på veckor, men jag tycker synd om dom för det är riktigt taskiga förutsättningar för att lyckas. hoppas bara att de klarar det i alla fall, det är duktiga hundar så kanske. sen ska jag hem och städa. för imorgon ska jag på massage efter jobbet och efter det tänker jag bara åka hem och lägga mig på soffan och SLAPPA.














Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.