och så drar det igång igen

.jag 2016-05-23 11:58 (inga kommentarer)
alltså stressen, denna neverendingstory. idag har jag suttit hela morgonen och letat igenom mail från januari och framåt för att kunna återskapa dokument som förstördes i förra veckans virusattack. retar ihjäl mig på att personen som orsakade detta går omkring med världens största martyrgloria och gnäller över hur dåligt hen mår över det som hänt. ja, jag fattar att det är pinsamt och jag fattar att man skäms. MEN SLUTA GNÄLL FÖR FAN. eller gnäll åtminstone inte så att jag hör det när det är jag som har fått ett hästjobb med att dels försöka identifiera vad som fattas och dels återskapa det som försvunnit.

ja, men helgen? jo, det gick ju i ett. i fredags var jag på massage och det var underbart. i lördags morse gick jag upp i svinottan, åkte och tränade med hundarna och så hem, packa in oss i bilen och iväg. vi var mycket nöjda över GENIDRAGET att åka i våra vanliga slappa kläder och sedan stanna på en skogsväg en bit från kyrkan och klä om lite snabbt, för att slippa sitta stela som pinnar i bilen i flera timmar i obekväma finkläder. note to self att alla inte alls klär sig speciellt fint på ett bröllop, det var folk som kom i jeans och t-shirt och verkade helt obrydda, så jag kanske inte behöver hetsa upp mig så himla mycket kring såna frågor.

vi var väl hemma igen vid kvart över tolv på natten. vaknade på söndagsmorgonen med en huvudvärk som inte var av denna värld och som inte på något vis korrelerade med det ynka glas rödvin jag druckit kvällen innan, det här kändes mer som att jag kolkat i mig alkohol som om det inte funnits någon morgondag. men det var kanske något stressrelaterat, vad vet jag? hur som helst var det otroligt skönt att vi hade flyttat på hundkursen till eftermiddagen, för då fanns det utrymme att krypa ur sängen, ta en huvudvärkstablett och gå och lägga sig igen. efter ett par timmar på spikmatta med en kudde över ögonen var jag rätt okej även om jag grämde mig att min förmiddag och min skogspromenad med hundarna brann inne, speciellt som vädret visade sig från sin bästa försommarsida. men men. jag fick sitta i trädgården och skriva hemtenta istället. sedan var det hundkurs och när jag kom hem återstod i princip bara att packa och greja och sedan var det kväll.

så i eftermiddag åker jag iväg för en tvådagarsutbildning, kommer hem SENT på onsdag kväll och sen är det bara upp och fortsätta köra på under torsdagen, först jobb och sedan hundkurs på kvällen. men på fredag tänker jag sluta tidigt, för N fyller år och jag hade tänkt bjuda henne på lunch. och sedan är det bara viltspårträning på lördag och sen INGET MER. och hemtentan är i princip klar och jag tänker mig att jag kan fila på det sista på tåget och på hotellet de här två dagarna jag ska vara borta. och deadline för den är på måndag, men jag tänker att jag ska ha den klar för inlämning på fredag kväll. så jag förestället mig att jag ska softa omkring, gå långpromenader, rensa lite ogräs, baka rabarberpaj och läsa deckare.

i helgen alltså. men först ska jag tröska mig igenom den här jävelveckan. DET. SKA. GÅ.





Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.