fan då

.jag 2016-05-17 08:52 (inga kommentarer)
alltså, jag är så sjukt less på folk just nu. jag har en kollega som är extremt glömsk. i övrigt är han jättetrevlig, vilket väl tyvärr gör att man har överseende med det och liksom accepterar att man måste be om saker tre-fyra gånger innan det händer något fastän man får ett självsäkert "javisst, det fixar jag med en gång" till svar varje gång. och sen händer det ingenting förrän man har påmint några gånger.

ja, så idag så kom en av killarna i fabriken och frågade hur det gick med provburkarna. vilka provburkar, undrade jag. jo, dom som han för några veckor sen hade sagt snart var slut. "har du sagt det till mig?" undrade jag, men nä, då hade han sagt det till den här kollegan som skulle säga till mig. och det har han alltså inte gjort. så jag in och skulle beställa på en gång, men nä, då var de SLUT I LAGER och leveranstiden är okänd. har nu fått sitta och panikgoogla efter alternativa leverantörer hela morgonen och DET VAR INTE VAD JAG BEHÖVDE GÖRA. dessutom har jag inte ens hittat någon alternativ leverantör så problemet är ju fortfarande olöst.

men nu: besök från tillsynsmyndighet. status: förfärligt oförberedd och dessutom ofokuserad och med mensvärk from hell. inte de bästa förutsättningarna. wish me luck.












Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.