annars

.jag 2016-05-02 05:55 (inga kommentarer)
ja, men annars var helgen okej. i fredags var jag på ljuvlig massage, har hittat ett nytt ställe som känns som ett underverk. inte så att jag går helbrägdagjord och smärtfri därifrån, men det är underbart skönt och avkopplande. ja, sen åkte jag hem och vi åt och drack vin och tittade på tv och slappade i soffan och gick och lade oss tidigt; en skön och kravlös fredag.

så upp kvart över sex på lördagen, äta frukost, gå ut med hundar, packa matsäck och iväg på träning med minsting. det gick överlag väldigt bra utom att han på något oförklarligt sätt lyckades missa spårslutet, men resten gick klockrent. sedan körde jag lite lydnadsträning med valpen och det gick också bra. och så hem och lämna hundar och hämta blod och klövar och iväg och lägga spår till söndagens träning. och så hem, laga mat, äta, kolla lite på en film som visade sig vara värdelös och sedan i säng. upp kvart över sex på söndagsmorgonen, äta frukost, gå ut med hundar, packa matsäck och iväg och hålla kurs. det gick bra och alla var nöjda och sedan satt vi kvar i solen och latade oss ett tag, bara för att det gick utan att man frös ihjäl. sedan hem och plugga resten av eftermiddagen. "det enda" jag har kvar nu är en inlämningsuppgift som är halvfärdig, ett projektarbete som i princip är klart och så en hemtenta som jag har lämnat in ämnesförslag på och väntar på att få det godkänt. sedan ska den ju "bara" skrivas också. så nä, jag lär väl inte sitta och rulla tummarna i maj heller. jag är rätt less och oinspirerad och vill verkligen bara ha det gjort nu. men det gör sig ju inte av sig själv tyvärr.

så helgen var väl okej om man bortser från gårdagens irritationssnäsande då. som i och för sig ligger som en liten tyngd och skaver och gör att det inte känns jättekul just nu. fastän det är kort vecka och två extra lediga dagar och min egen - och hundarnas - älskade viltspårsträning börjar på lördag. mycket kul att se fram mot alltså. jag får väl försöka fokusera på det. nu ska jag gräva mig genom en riktig jobbsurdeg.






Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.