jaha

.jag 2016-04-25 12:14 (inga kommentarer)
så blinkade jag till och så var det måndag igen. suck. stress. och KALLT. hur kan det ens vara så här kallt i slutet av april? i helgen har det både snöat och haglat fastän båda dagarna inleddes med sol och blå himmel. ja, det heter väl inte aprilväder för ingenting, men nu är jag trött på det här och vill ha lite lagom vårvärme och kunna sitta ute och fika och grilla utan att frysa ihjäl, tack.

i lördags höll jag kurs i skogen och det gick bra, alla var nöjda och glada och solen sken. jag stannade kvar för att gå spår med mina hundar och då kom som sagt både regn och hagel så när jag kom hem så eldade jag i kaminen och somnade som en sten på soffan och resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag gjorde, förmodligen tittade jag väl på tv och försökte läsa ikapp lite tidningar.

igår tog jag en härlig långpromenad på förmiddagen, sedan började det hagla och snöa igen och jag satt inne och pluggade och var dödligt trött på det och HERREGUD vad jag längtar till om en månad ungefär när alla kurser är slut och jag ska få min fritid tillbaka igen. jag bakade bröd och snodde ihop en fiskgratäng och sen var väl helgen i princip slut.

i morse hade jag lite stiltje här på jobbet och då passade jag på att skriva något diskussionsinlägg i mina distanskurser. det är liksom inte nog med att man ska lära sig en massa, man ska dessutom prestera hållbara åsikter och argument om frågor man aldrig ens reflekterat över tidigare. det är säkert nyttigt, men jag känner mig mest stressad över att man ska producera åsikter inom en viss tidsram. men nu är det gjort. i övrigt är planen idag att jag ska ila hem, försöka hinna läsa 150 sidor tråktext och sedan åka iväg och hålla hundkurs. det ska väl förhoppningsvis funka.

imorgon är det minstings kurs, näst sista gången, och på onsdag sista gången för valpens kurs. på torsdag är det min egen kurs igen, och helgen är full av aktiviteter. men sedan börjar det äntligen lugna ner sig. och sedan jag bestämt mig för att inte göra tentan i ena distanskursen så känner jag mig lite lugnare. man måste inte prestera på topp jämt, man måste för fan inte ens prestera. JU.

nu: äta lunch, sedan jobba som ett as. för stiltje är det sannerligen inte speciellt länge. och A är fortfarande förkyld och går omkring och pustar och suckar och klagar. i fredags hade vi möte med en som vill ha praktik här. M och jag var tveksamma, för att inte säga skeptiska. chefen tryckte på, han tycker det är jätteviktigt att "alla tar sitt ansvar" när det handlar om att integrera nyanlända och det tycker jag med, MEN det är ju lätt att säga när man inte är den som måste avsätta tid som inte finns. jag vill helst inte ens ha en prao på en dag, FÖR JAG HAR INTE TID. och sen tyckte M och jag att det är väl dumt att ta en praktikant till sommaren när alla ska ha semester, men då upphävde A sin gnälliga stämma och påpekade att hon minsann inte fick någon semester och gott kunde få lite hjälp och så blev det plötsligt bestämt att A skulle ha huvudansvaret för praktikanten. vad hon nu ska göra med den tid hon får över när hon får "avlastning", hon har ju inga andra projekt att jobba med, men jag skiter uppriktigt sagt i vilket. det får väl bli hennes bekymmer.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.