le-le-ledig

.jag 2016-04-22 11:54 (1 kommentar)
ja, men fredag då till slut, tack och lov. jag har inte så mycket på agendan, så jag ser fram emot att - bortsett från ett par timmars kursverksamhet imorgon förmiddag - få stänga in mig och bara hänga med mr S och hundarna. för ibland, rätt så ofta, blir jag så orimligt trött på folk. några exempel:

* folk som är genomförkylda men som uppenbarligen tycker att de är så satans oumbärliga att de prompt måste komma till jobbet med feber och sedan gå omkring och vara martyr/spela hjälte.

* folk som inte klarar av att prioritera rätt saker. som nyss, när A (som inte är personen som avses ovan, eftersom hon inte har feber, men som varit hemma onsdag och torsdag och kommer till jobbet på fredagen och suckar och pustar över hur dåligt hon mår, MEN VARFÖR STANNADE DU INTE HEMMA DÅ? men vi har alltså folk som är ännu knäppare) höll på med en grej som man kan göra exakt när som helst, och så kom någon i produktionen in med ett prov som det skulle mätas pH på, vilket tar kanske fem minuter men det måste göras direkt och det är alltid prio ett. nä, då kan hon inte lägga ifrån sig det hon håller på med "för då kommer jag av mig och vet inte var jag är", utan istället skickar hon personen vidare till mig, eftersom det tydligen är mer okej att jag ska avbryta det JAG håller på med och fixa det?

* folk som anmäler sig till min kurs där det klart och tydligt framgår att man ska träna tävlingsmoment och sedan tycker "det är för mycket tävling". så då fixar man till det med olika grupper, och sen ska vi ut och träna i skogen i helgen och då var det en som inte ville träna det som stod på schemat för hon tyckte det var bättre att hennes hund "lärde sig det andra ordentligt först", och då är det alltså en kurs där det tydligt framgår att man ska FÅ PROVA PÅ OLIKA GRENAR och vem tror på allvar att någon kan "lära sig något ordentligt" på en eller två gånger?

alltså, ibland vill man ju bara ta en kulspruta och skjuta vilt omkring sig. ja, i tanken alltså. men nu är det snart helg. jag har mycket att läsa, men har lämnat in allt som ska lämnas in så här långt på kurserna. och har nästan bestämt mig till 100 % att strunta i att åka och göra tentan på den ena kursen. det måste ju finnas någon omtenta tycker man ju, och finns inte det så får jag väl helt enkelt skita i de där poängen. kunskapen har jag ju ändå.

och nu har jag tackat ja till chefens löneerbjudande och därmed officiellt tackat ja till den nya tjänsten. återstår bara att se hur länge det ska vara hemligt, men den som lever får väl se.

nu: äta lunch, sedan: möte med en som vill komma hit och få praktik (och som M och jag spontant känner NÄÄÄ inför, men chefen tyckte att hen "kunde väl åtminstone få komma hit och presentera sig"). vi får väl se vad det blir av det.







LaBonita

Yay!!! till jobbet!! GRATTIS!!

2016-04-23 09:44:28


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.