tråkrubrik

.jag 2016-04-21 10:31 (inga kommentarer)
igår fick jag en eftermiddag och kväll där jag bara kunde ta det lugnt, vilket jag i och för sig kanske inte gjorde i den omfattning som jag borde ha gjort. men jag jobbade i alla fall undan med mitt projektarbete så att det inte behöver hänga som ett ok över mig i helgen, det är ju alltid något.

och helgen ser för övrigt förhållandevis lugn ut, bara spårning med ena kursen ett par timmar på lördagen. dessvärre känns det som att jag håller på att bli förkyld och det vore ju ytterst olämpligt, om än väntat eftersom typ alla på jobbet är eller har varit det och okej, jag fattar om man har mycket att stå i och inte tycker att man kan eller har råd att vara hemma, men man behöver väl i alla fall inte sätta sig tätt inpå andra i fikarummet och hosta och snörvla och snyta sig och riktigt säkerställa att ens viruspartiklar sprids till alla och envar.

ja, suck på det då. i övrigt jobbar jag på med A:s grejer och det flyter på bra och jag försöker att inte tyngas ner av det där andra jag borde göra istället eller helst samtidigt, men jag kan ju faktiskt inte jobba på två heltidstjänster samtidigt. någon måtta får det ändå vara.

ja, och imorgon är det fredag. jag hoppas att immunförsvaret gör sitt jobb och motar undan alla virus och tillåter en härlig och avkopplande helg istället. vi får väl se hur det går.
















Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.