trött början på veckan

.jag 2016-04-04 13:58 (inga kommentarer)
igår morse sov jag lite längre än jag brukar, eller låg och slumrade rättare sagt, jag vaknade väl vid halv sex och sedan sov jag tio minuter hit och tio minuter dit till strax efter åtta nån gång. och fastän jag varit igång hela dagen med långpromenad och barnkalas och plugga och baka bröd och fixa matlådor och det ena med det tredje så var det ändå LÖGN att somna igår kväll, vet inte vad klockan var till sist men det var sent, och sedan vaknade jag ändå lite i fyra i morse och kunde inte somna om. kul start på veckan.

idag började A. det har hittills varit en del gnäll över att det är så mycket nytt, som om det var en personlig förolämpning mot just henne. och då har jag ändå gjort pedagogiska lathundar med skärmdumpar och pilar och grejer, så serverat har jag då aldrig fått det, plus att hon kan ju fråga mig om exakt allt, så jag fattar inte ens vad det är att jämra sig över, men vissa har ju svårt med FÖRÄNDRINGAR.

för övrigt hade vi möte med chefen kring arbetstider och arbetsfördelning. A påstod då att hon bara hade börjat tidigt några veckor i början av säsongen förra året, för att hon skulle kunna gå bredvid mig så mycket som möjligt innan hon blev varm i kläderna (vilket jag köper), men att hon sedan hade börjat senare (vilket ju är BULLSHIT, för hon kom ju inte senare än 6.45 en enda dag hela förra säsongen). jag invände mot det, och då vände hette det att hon förra året "ville komma hem tidigare" på grund av att de höll på med flytt och renovering och så vidare, JAMEN SÄG DET DÅ? ja, i alla fall. nu blev det bestämt att hon skulle börja tidigare ett par veckor för att få lite introduktion, men sedan ska hon börja vid åtta. så det blir väl förhoppningsvis bra.

i lördags började hundkurserna, först var jag på den jag ska gå med minsting och den kommer nog att bli kanonbra. sedan hade jag inskrivning på mina två kurser som jag ska hålla, och jag fick en bra känsla av båda gängen så det kommer nog att bli en rolig vår.

har mindre bra känsla av mina distansstudier, jag tycker jag bara trampar på utan att komma någonstans, hur mycket jag än bockar av så är det bara ännu mer kvar att göra någon annanstans. så det känns lite motigt just nu, men det lossnar kanske. kan väl säga att 30 hp på en termin var minst 15 för mycket om man samtidigt ska jobba heltid och hålla hundkurser och träna själv och vara ambitiös och klara allting med glans. NOTE TO FUCKING SELF.

den här veckan ser ut som följer: ikväll är det min ena hundkurs, i morgon kväll är det minstings kurs, på onsdag kväll ska vi träffas några från förra kursen och köra lite specialträning, på torsdag kväll är det min andra kurs, på lördag förmiddag ska jag först spåra med minstings kurs och sedan med det ena kursgänget. på kvällen kommer mr S' kompis för att hälsa på och på söndag har jag deadline på en inlämningsuppgift. så för att få ihop detta får varje minut som inte är jobbtid planeras och struktureras och helst får inget gå snett. det ska nog gå vägen, men lite matt känner jag mig så här i början av denna mastodontvecka. på fredag eftermiddag ska jag i alla fall på massage, så det känns ju extremt vältajmat.

nu: åka hem.









Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.