mätt

.jag 2016-04-01 13:16 (inga kommentarer)
idag har jag varit ute och ätit lunch med några kollegor, något jag gör kanske max två gånger per år. nu är jag MÄTT och orkar ingenting. hela förmiddagen gick åt till att försöka reda ut ett jobbproblem och nu när det är löst orkar jag inte riktigt överblicka vad det egentligen var jag skulle ha gjort idag. på måndag kommer A, och då ska vi ha ett möte tillsammans med chefen. oklart om vad om det nu inte handlar om att han inte har guts nog att säga till henne vilka arbetstider hon ska ha, eller om hon vill gnälla över något som jag har gjort eller inte gjort, inte fan vet jag. jag har liksom inte jättehöga förväntningar.

innan idag loggade jag in på banken för att kolla nåt och bara "men gud vad mycket pengar det finns på kontot" och sen kom jag på att jag inte hade betalt några räkningar. alltså, hur kan man glömma en sån grej? det är nog lite för mycket i omlopp i mitt system just nu, vrålmycket på jobbet och sen projektarbeten och hemtentor på det.

men skit samma nu. för nu skiner solen, jag ska snart gå hem, imorgon börjar hundkurserna, huset är städat och ikväll ska vi dricka bubbel. det blir fint.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.