nya tider?

.jag 2016-03-30 12:09 (1 kommentar)
för ett tag sen kom det ju till vår kännedom att puckochefen skulle sluta. puckochefen har varit ytterst ansvarig för miljö och kvalitet och eftersom jag också jobbar med miljö och kvalitet så fiskade jag ju lite efter delar av hennes ansvarsområden. inte för att jag inte gillar mitt jobb SÅ, en del av det är roligt och kreativt och utmanande, men en del är också sånt som vem som helst skulle kunna göra. förbereda analyser, göra rutinkontroller, rengöra utrustning, mata in data i tabeller, efter femton år är det inte så himla upphetsande, så in med lite nytt och bort med lite tråk, så tänkte jag. men chefen valde ju att ge de flesta av puckochefens bitar till sin guldkalv istället, och ja, det var ju rätt bittert men han gör ju som han vill.

men idag blev jag inkallad till chefen, och nu hade han visst tänkt om. för nu skulle guldkalven få andra arbetsuppgifter och jag skulle få dom jag hade spetsat in mig på från början men som jag aldrig fick.

så nu har jag tydligen en ny tjänst, utom under själva högsäsongen för då behövs jag på min gamla. eftersom högsäsongen drar igång nästa vecka så har jag egentligen inte en ny tjänst förrän till hösten, men ändå: jag har en ny tjänst. hurra för mig. även om det känns lite B att få den liksom sådär med armbågen för att guldkalven skulle få ännu guldkalvigare grejer att göra. men skitsamma, jag har en ny tjänst. spännande och lite läskigt.

AnnA

Grattis! Det viktiga är ju att du fått en ny tjänst och får utvecklas lite :)

2016-03-30 19:04:13


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.