tisdagstext

.jag 2016-03-29 11:10 (inga kommentarer)
sådär, tillbaks i selen efter några dagar i frihet. men det känns rätt okej. JUST NU i alla fall, det kan ju ändras rätt så kvickt. men det får vara HÄR OCH NU.

rörigt är det, men inte värre än att jag har någorlunda koll på läget. tror jag åtminstone. säsongen börjar komma igång på allvar, det är mycket att göra och nästa vecka börjar A. M och jag suckade över det innan, men sen sa vi att nu får vi väl ändå försöka lägga förra året bakom oss och gå in i det här med nya friska tag, som ett oskrivet blad eller nåt. det är fyra månader, eller egentligen tre eftersom en månad är semester. det får gå. om inte annat så är det ju rätt skönt med någon som kan jobbet, att slippa börja om från noll med upplärning vartenda år. man får ta det onda med det goda.

påsken var bra. vi gjorde inte mycket, men det var skönt, vilsamt, avkopplande och det behövdes nog. mr S är ledig hela denna veckan också, men jag får streta på. ikväll tänkte jag åka till brukshundklubben och träna, imorgon är det kurs för mig och valpen och innan dess ska jag träffa en som ska gå som hjälpinstruktör på min ena kurs nu i vår för lite allmän genomgång. sen börjar kurserna på lördag, då ska jag först vara på ett ställe med minsting på förmiddagen, sedan träffa min ena kurs mitt på dagen och den andra på eftermiddagen. det blir nog bra. och på söndag ska vi ha kalas för lille A.

och så fick jag precis mail om att jag blivit godkänd på en inlämningsuppgift på ena distanskursen som jag helt ärligt var inställt på att få göra om eller åtminstone komplettera, för jag fattade ingenting. nu fattar jag ännu mindre, men det faller väl på plats så småningom. hemtentan i den andra kursen är så gott som klar, det känns skönt att vara i fas. sen är det inte så FÖRFÄRLIGT mycket kvar av distanskurserna, och det ska bli ännu skönare. även om det är kul att lära sig saker skadar det nog inte med lite paus emellanåt också.

nu: jobba på.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.