live wire

.jag 2016-03-21 17:06 (2 kommentarer)
jamen det är ju inte klokt vad man kan få mycket gjort en ledig dag. nu ville jag i och för sig bara vara hemma och ta det lugnt, ta sovmorgon, gå upp och äta frukost i lugn och ro, gå en härlig långpromenad med hundarna i skogen och sedan gå hem och sätta mig och plugga lite. men jag talade strängt till mig själv och det var nog bra. halv åtta i morse satt jag i bilen och susade mot stan. väl där gick jag en lång runda med hundarna i väntan på att affärerna skulle öppna. jag saknar aldrig stan, men jag kan sakna mina gamla promenadrundor, så det var fint. klockan 10 hängde jag på låset på h&m i centrum och for in som ett jehu och köpte en hög kläder åt lille A. mitt i all stress fyller han nämligen år nu i dagarna, och jag måste köpa presenter både från oss och från mina föräldrar, eftersom de, pensionärerna med all tid i världen, tycker det är så besvärligt. sen skulle jag göra ett studiebesök för en uppgift i ena distanskursen, vilket har hängt som ett OK över mig, jag har liksom inte riktigt sett hur jag ska kunna hitta tiden till det någon av de andra dagarna i veckan, och sedan kommer ju påsken och ställer till det också. men eftersom jag ändå hade bemödat mig med att åka till stan så kunde jag ju lika gärna försöka beta av det med, så jag chansade på att det företag jag skulle besöka hade tid att låta mig kolla runt i verksamheten och svara på lite frågor utan att jag skulle behöva boka in ett särskilt möte för det, och ibland har man flyt för det hade de, så då kunde jag släppa den stressen över att försöka hitta tid till det någon annan vardag innan söndag, som är deadline för redovisning. nästa stopp var en stormarknad lite utanför stan där de skryter med att de har det billigaste legot, och här sparade jag närmare 200 kronor jämfört med priserna på nätet så det stämmer kanske. jag hoppas att A blir nöjd i alla fall. sen flängde jag tillbaks till stan igen, in på biltema för att köpa grejer till mr S och så svepte jag hemåt. åt lunchlåda och sen har jag suttit och petat med redovisningen av studiebesöket hela eftermiddagen och börjar känna mig klar nu, så nu tänkte jag att det kan vara läge att ta en dusch, tända en brasa och GÖRA INGENTING resten av kvällen. för just nu känner jag mig rätt så hyfsat i fas med allting, må det förbli så också.

jag har ett chokladsug som inte är av denna världen, men nu får det fan i mig vara nog, jag kan inte låta stress och pms gör att jag liksom tillåter mig att förfalla hur som helst, det är väl illa nog att vara pms-uppsvälld och känna sig som en badboll, jag behöver ju inte trycka i mig grejer som om det inte fanns någon morgondag. åtminstone inte VARJE DAG, och i synnerhet inte om man ska ha pms i flera jävla ÅR varje månad som jag verkar vara drabbad av. eh. ja, men hej och hå, tagelskjorta på.

Tinto

Har du aldrig funderat på att säga nej till åtminstone nåt enda krav nån gång? Säg t dina föräldrar att de kan ge pengar om de inte gitter handla själva. Eller presentkort.

2016-03-22 00:02:13

.jag

@Tinto: tanken finns, men inte orken att ta den diskussionen. mina föräldrar, eller min mamma ska jag väl säga, är tyvärr inte speciellt lätta att ha att göra med när det kommer till vissa grejer, och då känns det enklare att bara jamsa med och ta omaket för stunden, jämfört med att säga nej och få en diskussion som pågår i 200 år och som man kommer att få äta upp så länge man lever. :-/

2016-03-22 05:39:03


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.