måndag, nävisst, tisdag

.jag 2016-03-22 10:40 (inga kommentarer)
det bästa med lediga måndagar är att när det känns som måndag så är det redan tisdag och det känns som om veckan blir så otroligt mycket kortare. sen är det ju rätt sorgligt det där med att hela ens liv är så fokuserat kring helger och vara ledig, men jag tycker ju att det här med att vara hemifrån minst nio timmar per dag fem dagar i veckan är DÖDEN, litegrann i alla fall. så mycket tid bara för att överleva. det är sorgligt.

dagens agenda kändes minst sagt fullspäckad, men nu har jag jobbat på som en liten ardenner och har väl fått hyfsad överblick i projektet jag ska rapportera imorgon även om allt är långt ifrån klart. uppenbarligen stressar jag mer upp mig när grejer känns oöverskådliga än när jag väl har spaltat upp vad som ska göras, även om det sen innebär att det är ett mastodontarbete att ta sig igenom. kul att man uppenbarligen fortfarande inte vet hur man funkar i vissa situationer.

idag ska jag på massage efter jobbet och det ska bli så skönt. förra gången blev ju hon som skulle massera sjuk, men den som spar hon har. jag är visserligen inte lika irriterat spänd i axlar och nacke som jag var då, men det är bara gradskillnader i helvetet.

nu: jobbajobbajobba, som vanligt när man har varit ledig. ingen rast, ingen ro.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.