pms blues

.jag 2016-03-20 16:36 (inga kommentarer)
jaha, här sitter jag och känner mig a. jättearg, b. lipfärdig, c. uppsvälld som en badboll. hur länge har jag haft pms nu, ETT HELT JÄVLA ÅR ELLER? a och b beror mest på en kursuppgift som jag inte förstår och jag är så jävla sur för att det helt plötsligt verkar krävas att man ska ha avancerade kunskaper i juridik? nu är jag faktiskt inte ens helt bakom flötet ifråga om juridik, men jag får fan inte ihop det, jag fattar ingenting, hjärnan har förvandlats till en hormongröt och frågorna verkar helt jävla obegripliga, det framgår liksom inte var man ens ska kunna hitta svaren, varken kurslitteraturen eller google är till någon hjälp. och sådant stressar mig något så förjävligt. och c. blir ju inte direkt bättre av att jag precis har tryckt i mig en halv påse polly medan jag har försökt plugga. det hjälpte ju inte mot något, kan jag ju berätta om någon är intresserad.

ont i huvudet har jag också, som om inte ovanstående skulle vara nog, och det liksom kryper och drar i hela kroppen på ett ytterst irriterande sätt. och jag är stressad, och så tänker jag att HERREGUD, varför utsätter jag mig ens för det här? jag kan ju faktiskt göra som min kollega T, bara läsa kurserna och aldrig göra proven. samtidigt...jag har ju ändå ett syfte, jag har ju nischat mig i en extremt smal bransch och mina yrkeskunskaper är rätt svåra att tillämpa någon annanstans än på jobbet, ja, det skulle väl vara hos någon konkurrent då, men vi har ingen konkurrent i någon omedelbar geografisk närhet. så min tanke var ju att bredda mitt cv lite, om inte annat så för att det ska se ut som att jag har gjort NÅGOT annat än bara jobbat på samma ställe de senaste 15 åren.

ja, och så är man ju ambitiös och vill helst ro allting i land med lite bravur då, be a good girl liksom.

nu funderar jag på att ta ett glas vin. jag är ju faktiskt ledig imorgon. mr S ska också vara hemma och plugga, vilket stör mig lite, men just nu stör jag mig väl på ungefär allt. just nu irriterade jag mig till exempel på att han suckade, jag fick riktigt bita ihop för att inte snäsa "måste du sucka hela tiden" fastän jag själv har producerat ungefär tusen gånger fler avgrundsdjupa suckar den här eftermiddagen. snart får han väl inte andas utan att jag ska reta mig på det också. det är nog bäst att gå och sätta sig någon annanstans (fastän hormonhäxan inom mig ilsket vrålar JAMEN JAG VAR FAKTISKT HÄR FÖRST som om det vore en rimlig invändning, jamen hej på dig, kul att ses liksom).

jamen det går väl över, antar jag. hormonhelvete.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.