på väg

.jag 2016-03-17 07:45 (inga kommentarer)
här sitter jag och väntar på att bli hämtad av en kollega. jag har sovit som en kratta i natt, långa perioder fick jag ligga och tvinga mig att djupandas för JAG FATTAR INTE hur jag ska få ihop saker och ting, herregud vad jag är stressad över det och herregud vad lite jag behöver att åka iväg och UMGÅS och TEAMBUILDA med idioter just nu, och dessutom känns det som att jag håller på att bli förkyld och det hade väl bara fattats det också, typ ALLA på jobbet har varit megaförkylda och hemma med feber och grejer så det är väl bara en tidsfråga innan man själv får parkera sig mellan lakanen. det gör ju inte saken bättre, men det är väl bara att gilla läget.

igår kväll började valpens brukslydnadskurs och WOW vad den var bra, fick sjukt många tips på allt från hur linförigheten ska förbättras - och det blev resultat DIREKT - till hur man ska boosta upp en hund som inte gillar att kampa i rätt energinivå. så himla nöjd, synd att den bara är på fyra gånger, och synd att den är så EXTREMT sent, jag var inte hemma förrän nästan elva på kvällen. men eftersom det är så få gånger och ger så mycket så får jag helt enkelt ta det.

nu har jag i alla fall suttit och petat ihop några rader på min hemtenta, nu ska se om jag hittar något lämpligt kompendium att smussla med mig ifall det skulle bli lite dötid, då kan man ju passa på att plugga lite. sen får jag väl gå ut och ställa mig vid vägen. solen skiner och det känns som våren är på gång och får jag bara mina högskolepoäng i hamn så ska jag väl kunna njuta ordentligt, min bästa tid börjar ju nu.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.