hemma igen

.jag 2016-03-18 17:52 (1 kommentar)
nu är jag hemma efter två dagar som förvisso var rätt trevliga, åtminstone försökte allting hållas i en positiv anda. de senaste åren har det ju varit mest gnäll, men nu ska vi ta nya tag och vända blad och blicka framåt och skapa en gemensam företagskultur och se nya möjligheter. det låter ju bra, men sen vill man ju ändå veta hur det är tänkt att allt detta ska gå till, inte bara bli serverad en massa floskler om hur bra allting ska bli "sen".

det kan hända att någon blev lite berusad och sa det till sin chef i rätt så barska ordalag. det kan hända att någon berättade för chefen att han kan vara glad för att det är lågkonjunktur för alla tjänstemän skulle sluta i morgon om de bara hade ett annat jobb, vilket som helst. det kan hända att någon också sa att chefen fan får lägga av med att sitta på sitt rum som en jävla mussla utan börja kommunicera med oss andra på det sätt vi förtjänar. det kan hända att någon frågade chefen om inte han någon gång hade haft någon slags kris i familjen, och hur de i så fall hade löst det, genom att angripa problemet eller att strunta i det och bara säga att allting skulle bli bättre sen, troligen det förra eftersom de fortfarande är en familj OCH FATTAR DU INTE ATT DET ÄR SAMMA SAK PÅ EN ARBETSPLATS?
det kan hända att den här personen var jag. men då var det för att det behövde sägas och jag ångrar ingenting.

däremot har jag sovit så dåligt så att jag knappt vet vad jag heter. inte på grund av ovanstående, utan på grund av att hotellet var extremt lyhört och kudden var för hård och sen är jag inte jättebekväm att dela dubbelsäng med någon som jag inte har ett förhållande med. fast det gick bra, det gjorde det. och vi hade roligt, och maten var toppen och stämningen god. så på det hela taget var det helt okej, men gud vad skönt att vara hemma och slippa ha folk omkring sig jämt, jämt, jämt.

jag satte mig helt ambitiöst och försökte plugga lite, men det går väl sådär, jag känner mig trött och mosig och har svårt att fokusera och dessutom håller mr S på att spela tv-spel vars ljud stör mig, men jag orkar samtidigt inte flytta alla grejer och sätta mig någon annanstans.

imorgon ska jag upp i svinottan för att hjälpa till på en tävling på förmiddagen, men sen är jag faktiskt ledig resten av helgen och förhoppningsvis hinner jag plugga ikapp i alla fall en del av det jag ligger efter med. nu blir det pizza till kvällsmat och sen tidigt i säng.

Tinto

Bra att du sa ifrån - hoppas chefen var nykter nog att komma ihåg det och ta det till sig också.

2016-03-19 11:22:34


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.