grr

.jag 2016-03-16 07:08 (inga kommentarer)
ja, det är depp och stress och irritation om vartannat just nu, OH THE JOY OF PMS. igår var ingen bra dag. på lunchen berättade vår IT-ansvarig, som är en av mina favoritkollegor, att han hade sagt upp sig. alltså, jag förstår honom ju, men det är så jävla tråkigt, alla som är bra slutar. och sen är det inte ens säkert att vi får någon ny IT-ansvarig här utan den funktionen kan mycket väl tänkas skötas från vårt systerbolag i ett annat land. och den IT-ansvarige där går nästan aldrig att få tag på ens när det gäller jätteviktiga grejer som han är projektledare för. åh. vad. trött. jag. blir.

ja, sen frågade jag min chef om han hade pratat med A, det kan ju vara intressant för mig att veta om hon ska komma och jobba eller ej liksom, och om hon ska börja så som det är tänkt. kommunikation är inte min chefs starka sida om man säger så. men jo, jag lyckades pressa ur honom att han hade pratat med henne och jo, hon skulle komma det datum som vi sagt. jag frågade om han hade pratat med henne om vilka arbetstider hon skulle ha, och nä, det hade han inte, för han tyckte att "vi skulle sitta ner och diskutera det tillsammans". alltså WHAT, vad är det ens att diskutera? för det är så här: när jag kommer så kör jag igång med proverna från kvällen innan, kör de analyser som inte blivit klara från föregående eftermiddag och lite sånt, och det är EN PERSONS JOBB. vid åttatiden börjar det ramla in nya prover, det kommer transporter med råvaror som det ska tas prov på och analyseras och ja, då behöver man vara två, men inte innan dess. okej, jag har grejer att göra ändå, det är liksom inte det som är problemet, utan problemet är att det sen blir stressigt i andra änden av dagen, för då tycker A att det är stressigt att hinna med allting själv när jag har gått hem, och så blir hon irriterad och tycker att hon måste jobba över istället. fast grejen är att efter halv fyra stänger vår in- och utlastning och då lugnar allting ner sig betydligt, och det är hur gott om tid som helst att få färdigt allting OM MAN JOBBAR MELLAN ÅTTA OCH HALV FEM. som sagt, vad är det ens att diskutera? sen vet jag att A inte vill jobba dom tiderna för hon har långt att köra och tycker att hon kommer hem så sent då (fast samtidigt tycker hon nog att den där övertiden smakar bra när lönen kommer), men seriöst, hon ska jobba här fyra månader, är det verkligen rimligt att hon ska få diktera villkoren för sina arbetstider? chefen sa att han "i princip" håller med mig, så då förstår jag ännu mindre vad problemet är? eller jo, det känns ju som att det här är en grej som chefen tycker är jobbig att ta i och då ska det lösas med en "diskussion" där antingen A får som hon vill eller att jag blir den som får leverera budskapet och bli the bad guy. JAMEN INTE MIG EMOT DÅ. fan vad jag är less på alltihop.

ja, så blev jag tvungen att jobba över, och mitt uppgjorda tidsschema sprack som en ballong. hann plugga lite, men det tar ju tusen år att läsa på engelska så det blev mest stressigt. sen åkte jag iväg och höll kurs, det var väl det enda som verkligen var kul.

så vaknade jag i morse och kände mig rätt tillfreds. tills jag stod och borstade tänderna och tankarna landade på jobbet, på chefen, på A, och då blev jag på dåligt humör igen. så är det idag.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.