helvetesveckan

.jag 2016-03-15 06:33 (inga kommentarer)
men fy fan vad jag är stressad och har mycket att göra. vissa bitar är kanske lite överdrivna, som inlämningsuppgift med deadline den 27/3...det är ju egentligen rätt gott om tid. men jag började titta på den igår, och den verkade så extremt omfattande. och svår. typ jättekomplexa frågor som ska besvaras på max si och så många sidor. så då måste man först sätta sig in i allting på detaljnivå och sedan formulera själva essensen, vilket inte precis är gjort i en handvändning. ja, sen är det ett projektarbete som pågår parallellt med detta, plus hemtentan i den andra kursen då.

det hade väl inte varit så farligt om inte den här jävla kickoffen hängde över mig i slutet av den här veckan. för det första är jag extremt osugen på att umgås med folk dygnet runt. vi ska dessutom dela rum, jag ska visserligen bo med S som jag gillar, men ändå, det är inte min grej. för det andra så ska jag ju då hålla i en presentation som jag inte ens har börjat på än. och för det tredje så ska jag nästa vecka rapportera kring ett projekt jag jobbar med, som jag verkligen hade behövt lägga mer tid på. men det är liksom omöjligt när tusen grejer som inte kan vänta bara rasar in och måste betas av så fort som möjligt. den där tiden att sitta och jobba fokuserat med andra grejer låter liksom inte riktigt infinna sig.

så i morse vaknade jag innan klockan ringde, körde till jobbet och tvingade mig att djupandas under tiden. gjorde en plan för dagen: jobba, åka hem, ut en snabb runda med hundarna i en halvtimme, plugga två timmar, åka och hålla kurs. ja, för naturligtvis råkade jag ha bestämt med några att vi skulle hyra träningshallen ikväll, vi bestämde det för evigheter sen och det var minsann inte det lättaste att sitta med fyra nutidsmänniskors kalendrar och hitta en kväll när alla kunde. helgerna strök vi direkt, det fanns liksom inte en chans, och efter en lång stunds dividerande hit och dit lyckades vi få till det här datumet. så det duger liksom inte att komma och säga att man inte kan NU. men det är två timmar och i dom är träning med mina egna hundar inkluderat, och sen hinner jag nog läsa i alla fall nån halvtimme till efter det innan det är läggdags. vi får se om planen håller.

imorgon är det ungefär samma plan, fast då är det jag som ska gå på kurs på kvällen. med valpen, vi får se hur det går, han kan fortfarande kännas lite tveksam till att ta emot belöningar, men det är mest hemma. när vi har varit iväg och tränat så har han känts som vanligt, så jag antar att han har förknippat miljön hemma med att det gjorde ont i hans mun. så jag hoppas att det går bra. men ja, funkar det inte så kan jag ju alltid gå kursen med minsting istället.

ja, sen är det torsdag och då åker vi på kickoff, kommer hem fredag eftermiddag, och sen på lördag ska jag hjälpa till på en tävling. men bara på lördagen och bara på förmiddagen, så sen har jag resten av helgen obokad och dessutom är jag ledig på måndag. ja, men det ska nog gå att få ihop det här. men nu måste jag väl börja knåpa på min powerpoint. försöka tränga undan pms-irritationen, dito gråtfärdigheten, spänningshuvudvärken och att det gör ont som fan i lederna, och så jobba som ett litet as. nu kör vi rätt in i kaklet.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.