a hard day's rain

.jag 2016-03-14 14:39 (inga kommentarer)
måndag. här sitter jag och är pms-svullen och lite stingslig, men vid rätt gott mod ändå. kanske beroende på att jag har varit ledig och inte träffat en människa idag. eller jo, jag kallpratade lite om VÅREN med en tant som hasade fram på en rollator när jag var ute med hundarna i förmiddags. men det var väl inte så himla betungande ens för en osocial typ som jag.

jaha. det blev alltså ingen massage i fredags, vilket jag nog hade behövt, för herregud vad jag är öm överallt i alla muskler och leder. den som härnäst refererar pms till "dåligt humör" riskerar att åka på en fet propp. vem blir GLAD av ledvärk, huvudvärk, ömmande bröst och en helt vätskefylld kropp, räck upp en hand? nä, jag trodde väl det.

i alla fall. i lördags var jag och hjälpte till på en tävling, alla var glada och det flöt på rätt bra och vi blev klara fortare än förväntat. det tog ändå större delen av dagen, men det var ju åtminstone skönt att komma hem när det fortfarande var ljust. igår var vi ute och spårade med hundkursen och det gick riktigt bra för en del och lite mindre bra för andra, men så är det ju ibland. sen åkte jag hem och bakade bröd och lagade mat och pluggade och sen var helgen slut.

idag har jag varit ute med hundarna i skogen samt pluggat. så roligt liv, not. jag är rätt trött på mina distanskurser nu, eller rättare sagt: det hade räckt med en. för ägnar jag tid åt den ena så känner jag att jag halkar efter med den andra. ändå ligger jag bra till i tidsplaneringen, men det blir lite för splittrat även för en som jämt har tusen bollar i luften. så nästa termin blir det nog ingen kurs, eller i så fall blir det max EN.

nog om det. nu ska jag nog tända i kaminen och koka lite te och...tja, fortsätta skriva på hemtentan? eller byta till den andra högen med kurslitteratur kanske? innan gled tankarna iväg till jobbet och då blev jag APSTRESSAD, för vi ska på kick off torsdag och fredag och jag ska hålla en presentation och jag har inte ens börjat på den än. och NÄR FAN ska jag få tid att sätta mig ner i lugn och ro och pilla ihop en pedagogisk powerpoint? det luktar övertid här, och jag gillar det inte.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.