like a rolling stone

.jag 2016-03-07 11:44 (inga kommentarer)
helgen gick i ett, så då är det ju guld värt med en ledig måndag. i fredags var det årsmöte med rasklubben, och det var...ja, jag vet inte vad jag ska säga. oprofessionellt, typ. det var så himla tydligt att valberedningen var överkörd och styrelsen valde sig själva. men nu är jag ju inte med i styrelsen längre, så jag behöver ju inte bry mig, behöver inte ha med dom att göra överhuvudtaget om jag inte vill. just nu känns det rätt skönt.

hem sent, upp tidigt på lördagen och iväg till brukshundklubben för instruktörsfortbildning. både kul och inspirerande. vi fick både tips som var användbara i kursverksamheten och träna med egen hund, jag hade minsting och fick en hel del bra råd hur jag ska gå vidare med momenten i tvåan. så det var kul, men GUD VAD KALLT DET VAR, sex timmar på en appellplan i början på mars är ingen lek precis. så när jag kom hem så var det bara i princip dusch, middag, lite tv och sen i säng. och sedan upp tidigt nästa morgon och iväg och hålla kurs. men det blev så himla bra och alla var så nöjda, så det känns ju knappast betungande. valpen och minsting fick också gå varsitt spår som fick ligga tre timmar och det gick rätt bra. eller, spåret gick utmärkt, men markeringen av pinnarna är det väl lite sisådär med. men det är ju bara att träna vidare.

ja, sen åkte jag hem och satte mig med min ena distanskurs. den är rolig och intressant, men HERREGUD vad den är mastig, det är så mycket att läsa och sätta sig in i, både lagar och förordningar och sedan en massa facklitteratur på engelska. idag ska jag dessutom börja skissa på min hemtenta i den andra distanskursen, den har jag knappast ägnat något tid åt alls på ett par veckor så det är hög tid att sätta igång. för även om det är flera veckor kvar till inlämning så är det MASSOR att läsa och sätta sig in i där med. och jag lovar och svär, jag ska ALDRIG MER läsa mer än en kurs i taget, note to self för helvete.

funderar nu på att skippa minstings tävlingskurs imorgon kväll, åka till klubben och träna en stund på eftermiddagen istället och sedan ägna kvällen åt att plugga. tävlingskursen blev inte riktigt vad jag hade tänkt mig och de andra på kursen är...ja, jag vet inte, jag fattar inte riktigt varför man ens anmäler sig till en kurs i tävlingslydnad om man inte vill tävla eller ens träna momenten tävlingsmässigt, och det är väldigt mycket "det går inte" och "det klarar min hund aldrig", så det känns mest som att jag ändå mest tränar momenten på egen hand, och då behöver jag ju inte åka dubbelt så långt som jag har till brukshundklubben för att göra det. lite trist, men sånt vet man ju inte när man anmäler sig utan jag tänker alltid att det ska bli ett kanongäng där man har jättekul tillsammans. men ibland klickar det bara inte.

nu fick jag ett mail från en av lärarna på ena distanskursen att den senaste inlämningsuppgiften var godkänd, mina svar på frågorna var "utmärkta" och den egna reflektionen var "mycket observant". nu är jag kanske till tre fjärdedelar klar med nästa inlämningsuppgift som ska vara klar på söndag, så jag får väl börja knyta ihop säcken på den. och sen börja med den där hemtentan! puh. ja, man vet ju i alla fall att man lever, skulle jag väl vilja påstå.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.