dagens läge

.jag 2016-02-25 07:37 (inga kommentarer)
jag vaknar med huvudvärk, dock huvudvärk som sitter i huvudet och som inte främst är relaterad till nacke/axlar. jag har ofta, OFTA, ont i huvudet, men 99 gånger av 100 har jag egentligen ont i nacken och axlarna. inte för att det spelar så stor roll för mig, om det börjar i axlarna och sprider sig till huvudet eller om det börjar i huvudet och sprider sig till axlarna, det kan ju kvitta, det gör ju lik förbannat ont. och är tröttsamt. men det är som det är. jag får pallra mig upp, peta i mig värktabletter och åka till jobbet i alla fall.

har massor att göra. igår hade vi ju möte om den organisatoriska och sociala arbetsmiljön, som ju kan...bli bättre. nu har vi i alla fall bildat en projektgrupp. det är väl alltid något. sen passade jag på att fråga chefen om hur statusen på omorganisationen from hell är. vårt bolag skulle ju delas i två, och först skulle det göras typ i förrgår, sen hakade det upp sig på bolagsverket och sen har det segat på och ingen vet riktigt var vi står. men delningen är gjord nu och namnregistrering av det nya bolaget pågår. men det nya bolaget (jag tillhör alltså det gamla) har ingen egen administration, inget affärssystem, ingen telefonväxel, inget lönerapporteringssystem, så allt detta sköter vi fortfarande. för tanken är att det nya bolaget ska säljas så fort en lämplig köpare dyker upp. fine, det är bara det att vi i det gamla bolaget inte har personal så att vi kan sköta det nya bolagets administration mer än kanske möjligtvis nån månad till, sen drar högsäsongen igång med allt vad det innebär, och vad är det som säger att en lämplig köpare har uppenbarat sig till dess? då måste det lösas och då kan jag väl ge mig FAN på att det kommer att drabba oss på något sätt lik förbannat. ibland undrar jag om det räcker med att vara IDIOT för att sitta i företagsledningen, det verkar nästan så.

så det är som det är och vi kan bara vänta och se, precis som vi gjort nu hur länge som helst. utan att överdriva tycker jag att det börjar bli GANSKA SÅ TRÖTTSAMT.

idag har jag rätt många jobbgrejer att börja dra i, sen ska jag handla, hem och städa och sen till brukshundklubben och hålla kurs. och imorgon är det fredag, hurra, och dessutom ska jag bara jobba fram till lunch, sen ska jag till företagshälsovården vilket jag i och för sig inte alls ser fram emot, men sen är det ju ingen mening med att åka tillbaks till jobbet. och då kan jag dessutom passa på att uträtta lite ärenden när jag ändå är i stan, vilket jag i princip aldrig är, så inget ont som inte har något gott med sig.

men det är imorgon, först ska denna dag med huvudvärk genomlidas.









Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.