smashing

.jag 2016-02-24 08:02 (inga kommentarer)
i natt sov jag som en kratta IGEN, den här gången pga helvetisk mensvärk som envist molade sig igenom allt vad värktabletter hade att erbjuda, och kanske också fullmåne, fast jag vet inte om jag är så påverkad av det senare direkt, det kanske bara slumpar sig så.

ja, men det var väl ändå bara att släpa sig upp när klockan ringde och nu sitter jag här och har jobbat som ett litet as, effektivt och målmedvetet, i ett par timmar och har fått undan en del. nu ska jag läsa in mig ordentligt på den nya föreskriften om organisatorisk och social arbetsmiljö, för den ska vi ha möte om lite senare idag. på chefens initiativ faktiskt, så än finns det kanske hopp. eller så är det bara att han känner piskan över att den 31/3, då de nya reglerna ska börja gälla, närmar sig och att det är SÅ MYCKET som vi inte lever upp till. vi får väl se.

eftersom jag redan har lämnat in allt som skulle ha lämnats in senast på söndag så har jag unnat mig lite ledigt ett par kvällar, inte öppnat en bok som hör till någon av kurserna, och det har varit skönt. men nu får det väl vara dags att ta lite nya tag, börja kika lite på kommande modul, spåna på nästa hemtenta, skissa lite på ett kommande projektarbete, gud vad jag älskar att LIGGA I FRAMKANT.

i eftermiddag ska jag träna med hundarna och sen förbereda lite för torsdagens, lördagens och söndagens kurser som jag ska hålla. lördagen är rasklubbens kurs och det andra är brukshundklubbens, jag ser fram mot båda.

något jag INTE ser fram emot är att jag ska till företagshälsovården på hälsoundersökning på fredag, jag tycker det är till lika delar löjligt och meningslöst. man ska vägas och mätas som om man vore ett spädbarn, de ska liksom mästra en i frågor som handlar om hur ofta man äter grönsaker, tränar eller dricker alkohol, men när man vill diskutera TILL EXEMPEL problem på jobbet så är de så jävla lama. och en gång bad jag om råd kring mina sömnproblem och fick då det heta tipset "att googla". mm, ja men TAAAACK. känns ju inte som att man behöver vara högutbildad för att jobba med företagshälsovård. gah. nä, nu ska jag tänka på något annat innan jag blir irriterad på riktigt. som till exempel att jag ska ha semester på måndag och de tre följande måndagarna också. fyradagarsvecka FTW!











Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.