tröttmåndag

.jag 2016-02-22 07:48 (inga kommentarer)
jag vet inte om det är för att det är fullmåne eller stress eller en kombination, men det var ju HELVETE vad jag sov dåligt i natt. tur att jag har sovit som en liten gris i nio timmar per natt både fredag och lördag så att jag har lite sömnkapital att ta av, för det är ju inte roligt att börja veckan på minus så att säga.

ja, men helgen var bra, det var hundkurs i lördags där det gick jättebra för alla och alla var nöjda. nu var det spårträning, så det var ju inte direkt min förtjänst att det gick bra, men det är ju ändå kul att folk åker från kursen med en positiv upplevelse. trots att vädrets makter inte direkt var nådiga, FY FAN vilket skitväder rent ut sagt. och igår var det kalas för lille O, och det blev lyckat. förra året var A så ledsen för att det inte var hans kalas och för att inte han fick några paket, fast mest var det väl att det var precis efter skilsmässan och de nästan precis hade flyttat och inget hade landat riktigt än, D bodde fortfarande kvar i huset, lägenheten var ny och kändes inte som hemma, N var lite allmänt stressad och uppjagad. så det var lite jobbigt, men nu har det gått ett år och allting rullar på och är vardag. kalaset blev en riktigt mysig tillställning där alla var glada och barnen lekte och de vuxna kunde sitta och fika i godan ro.

ja, sen var det bara att åka hem och fixa med mat och sen var det kväll och dags att gå och lägga sig. och sen upp efter en mer eller mindre sömnlös natt och nu tornar arbetsveckan upp sig som ett berg. denna vecka är det sportlov här, så två personer är på semester. och så en som är sjukskriven då, och vi är så få kvar efter alla omorganisationer så att det nästan känns som manfall.
nu ska jag i alla fall planera när jag tänker ta ut de där semesterdagarna som jag måste ta ut innan 31/3. denna veckan blir det inte, men kanske en ledig måndag i veckan därpå? mmm...ska suga lite på den här karamellen känner jag.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.