en dålig, flera bra

.jag 2016-02-19 17:22 (1 kommentar)
äntligen blev det fredag, äntligen fick man plocka ihop och gå hem och hålla helg från dårhuset som gud glömde. igår var det en till som klappade ihop och blev sjukskriven. nu är vi uppe på 30 % sjukskrivningar av psykosocial karaktär, det känns ju inte direkt jättebra.

men, vad som är bra: puckochefen har ju blivit uppsagd, och igår kom hon till vårt företag och skulle ha överlämning. det var ju några grejer av hennes ansvarsområden som jag hade spetsat in mig på, men som chefen istället gav till sin påläggskalv. men nu fick jag istället ett annat ansvarsområde, som dessutom känns mycket mer utmanande och möjligheter att kunna vara med och påverka i viktiga frågor. så det var ju ändå lite kul mitt i allt elände.
sen fick jag mail från lönekontoret om att jag hade för många sparade semesterdagar och att jag måste plocka ut några av dom innan 31/3. då frågade jag chefen om jag inte kunde få vara ledig nån dag i veckan fram till att högsäsongen drar igång, och det kunde jag. så nu ska jag lyxa till det med fyradagarsveckor ett tag framöver. det känns så ofattbart härligt. jag är ju liksom aldrig ledig annat än vid jul och sommarsemester, eller i alla fall ytterst sällan.

mer bra: igår hade jag min kurs och alltså shit vilket gäng. så duktiga de är och så kul vi har. jag tänker att jag nog får hitta på ytterligare en fortsättningskurs när den här är slut bara för att vi har så roligt.

idag har jag och mr S varit i inomhushallen och tränat, det gick skapligt. valpen börjar mer och mer bli sig själv igen, minsting var något övertänd men glad, om än i studsigaste laget. men det är ju angenäma bekymmer. och gamle S-hunden, ja, han hänger fortfarande med.

imorgon är det spårträning med härliga kursgänget, och på söndag kalas för lille O. någonstans däremellan ska vi bära ner några ton värmepellets i källaren. vi beställer pellets ett par gånger om året och nu har vi fått rätt bra snits på logistiken och har ett perfekt teamwork kring det, så det tar egentligen inte så jättelång tid, max en och en halv timme. men det är rätt tungt och bökigt, och så himla jätteroligt är det ju inte heller. men det får man stå ut med. nu ska jag plugga en liten stund, sedan blir det tacos och VIN.

LaBonita

Men Yay!! för alla de bra sakerna!!

2016-02-22 18:45:32


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.